Samsung Galaxy Tab P7300 8.9

Tableta Samsung Galaxy Tab P7300 8.9 inci e una dintre cele mai aşteptate datorită dotărilor care le are. Ar fi recomandată de prezenţa unui procesor ARM C dual core de 1 giga (e destul de puternic), memoriei RAM de tot 1 giga, ecranului HD, prezenţa 3G-ului şi portului USB şi de multe altele. Există chiar şi un model fără 3G – Tab P7310 – şi de aceea e mai ieftin, dar sunt sigur că 3G-ul a devenit o dotare indispensabilă şi de aceea mulţi nu vor achiziţiona varianta care are doar Wi-Fi. Destul de util se va dovedi şi portul USB deoarece astfel puteţi conecta diferite terminale la tabletă sau chiar un alt modem 3G dacă ştiţi cum.

Preţul tabletei Samsung P7300 cu 3G (a celei din preview-ul de faţă) e destul de atractiv. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Interfaţa
Conexiuni

Specificaţii tehnice

Samsung P7300 vine cu un procesor ARM Cortex A9 de 1 giga care are două nuclee şi astfel sistemul de operare Android 3.1 va rula fără sacadări sau laguri. Cel mai mult la acest tablet cred că vă va impresiona faptul că are un ecran PLS TFT capacitive touchscreen care are o rezoluţie de înaltă definiţie şi care poate reda 16 milioane de culori.

Memoria internă e de 16 giga ca la modelul P7310 şi la fel ca la fratele mic are tot un GB RAM.

Pe partea de porturi şi conectivitate Samsung P7300 are 3G, W-Fi (suportă inclusiv noul standard N), bluetooth şi portul USB. Nu trebuie uitat nici că P7300 are GPS, mai exact A-GPS.

De asemenea are şi două camere, iar cea principală are doar 3 MP pe când cea secundară are 2 megapixeli. Până la urmă nu cred că o să folosiţi tableta pe post de cameră de filmat sau de aparat foto dar cred că era interesant dacă avea megapixeli suplimentari (5 de exemplu).

Bateria are o capacitate mare de 600 mAh şi cred că autonomia standard e de undeva la 8 ore. Foarte interesant e că e Litiu Polymer şi asta însemnă un minus la greutate (fiind uşoară).

Păreri pro şi contra

Pro: are suport Flash (Adobe Flash 10.2), pe USB poate fi conectat un hard extern, procesorul e dual core, are placă video integrată, ecranul e foarte clar datorită rezoluţiei şi restul dotărilor (Wi-Fi, GPS, 3G) o fac o tabletă premium.
Contra: Galaxy Tab P7300 nu are HDMI sau card reader (cititor de carduri).

Concluzie

Dacă eşti în căutarea unei tablete de ultimă generaţie cu o dimensiune mică şi foarte multe dotări (nu şi mini HDMI şi card reader) atunci Samsung P7300 ar fi una dintre cele mai bune alegeri deoarece acest producător se pricepe la făcut tablete, iar sistemul de operare Android versiunea 3.1 e foarte intuitiv.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung Galaxy Tab P7300 8.9”

  1. Nu stiu daca faptul ca are in minus card readerul poate fi trecut cu vederea de oricine dar 16GB mi se pare o capacitate interna rezonabila pentru o tableta.

Comentariile sunt închise.