Samsung Galaxy TAB P4 P7500

Samsung Galaxy TAB P4 P7500 este o altă variantă a Tab 10.1, dar are doar 16 giga memorie internă și 3G. Multă lume ezita să-și ia un TAB deoarece nu avea 3G, dar acum cred că va fi mai atractivă deși are doar 16 giga. Ți-ai lua un astfel de tablet deoarece stă foarte bine pe partea de autonomie (bateria ţine undeva la 8-9 ore), are 3G şi ecranul e de 10,1 inch… să nu mai spun că vine cu Honeycomb 3.1. Prețul acestei tablete e mai mic (mă așteptam să fie mai mare), deși are 3G și prețul e bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În pozele de mai jos e varianta neagră și trebuie să știți că aceasta e albă, dar e identică ca detalii tehnice.

Meniu
Pe masă

Specificaţii tehnice

Are tot un procesor Tegra 2 care e dual core, ecran de 10,1 inci și o rezoluție de 1280 pe 800 pixeli. Ecranul e de tip PLS LCD și asta înseamnă că e ca la iPad 2. Pe partea de memorie are 1 giga DDR2 și flash de 16 giga. Camera e de 3 megapixeli în spate și 2 în față. Pe partea de comunicații are wireless, 3G și bluetooth. Asta înseamnă că e foarte conectabil. Bateria e de 7000 mAh și are o autonomie de până la 9 ore. Ține destul de mult și datorită faptului că are sistemul de operare Android care e optimizat special pentru a consuma puțin resurse hardware. Fanii Android vor fi încântați de faptul că această tabletă vine cu cea mai nouă variantă de Android – 3.1 Honeycomb.

Cam ce tipuri de jocuri puteţi juca pe acesta :):

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, are 3G, vine cu cel mai nou Android pentru tablete, iar interfața de la Samsung e absolut splendidă.
Contra: nu am niciun punct minus. E o tabletă de vis. Poate ar fi fost interesant dacă avea suport 3D. (Un minus ar putea fi faptul că momentan doar nuanța white e disponibilă, dar sunt convins că vor apărea și variantele silver și black în ofertele magazinelor online din România.)

Preţuri (cel mai mic preţ)

2299 lei e un preț aproximativ pentru această tabletă, dar în opinia mea e unul foarte bun având în vedere că are un ecran cu diagonala de 10,1 inci și 3G. Poate va fi mai ieftină când vor apărea resigilatele și atunci va fi un preț mai bun.

Alternative

Ca alternative ar fi Tab 10.1 simplă – varianta fără 3G și cu memorie dublă, adică de 32 de giga și nu de 16 cât are aceasta. O altă variantă ar putea fi Neura 3G care costă undeva sub 2000 de lei și e o tabletă românească foarte apreciată de la Evolio. (Multă lume spune despre Neura că e de 2 bani deoarece e făcută pe vapor, dar majoritatea tabletelor sunt făcute în RPC și asta nu înseamnă că sunt mai proaste calitativ decât altele.)

Concluzie

Tableta Samsung Galaxy TAB P4 P7500 e o tabletă mult așteptată în varianta cu 3G și uite că a apărut la un preț destul de bun. Momentan e disponibilă în culoarea albă, dar sunt sigur că va fi și pe alte nuanțe. Era o vreme în care tabletele erau râvnite, dar prețurile nu erau prea accesibile. Acum, prețurile sunt accesibile și tabletele sunt performante și din acestă cauză sunt de părere că vor fi mai vândute decât mini laptopurile și alte terminale mobile.

Te-ar mai putea interesa

7 comentarii la „Samsung Galaxy TAB P4 P7500”

  1. Si eu sunt de parere ca isi merita banii atata timp cat are si 3G. Asa daca mergi in padure nu esti dependent de wi-fi cum ar fi in oras… daca ai de unde.

  2. Da, 3G-ul este o adiţie aşteptată de multă lume. Mulţi evitau să cumpere această tabletă tocmai datorită faptului că nu avea 3G, dar acum cred că va fi un best buy.

  3. Pacat ca ascunzi linkurile catre … – de acolo veneam pentru ca tu afisai un pret mai bun, dar uite ca nu e sa fie. E drept ca daca nu ascundeai linkurile nu ma oboseam sa dau clic…

  4. Prețurile fluctuează și nimănui nu-i pasă dacă tu dai clic sau nu. Linkurile nu sunt ascunse, ci făcute mai mici… Iar conținutul lor e public.

  5. P7500 deoarece are preț mai mic, ecran mai mare (10,1 față de 9,7), rezoluție mai mare (1280 x 800 față de 1024 x 768 cât are iPad 2), greutate mai mică (565 grame spre deosebire de cele 613 ale Apple-ului). Adevărul e că Samsung a început să domine piața de tablete și telefoane cu produsele sale de calitate. Chiar și telefonul S2 e mai bun decât iPhone 4S, iar același lucru poate fi spus și de tableta Galaxy Tab.

  6. samsung a stat ceva timp pe locul 2-3 uneori si 4, ori nu voriau sa intre in competitie ori erau prea comozi, de cati anisori samsung isi surprinde fanii prin gadgeturi de genul acesta
    george eu te-as sfatui sa faci ce vrei insa inainte sa faci o alegere pripita dute in magazine si joacate cu tab-ul
    si vezi cum ti se pare 😉

Comentariile sunt închise.