Samsung Galaxy TAB P1000

Tableta Samsung Galaxy TAB P1000 e o alternativă destul de bună la iPad – tableta celor de la Apple. Să nu spun că este şi ieftină (dacă ne gândim la specificaţiile tehnice) şi vine cu procesor Hummingbird de 1000 MHz, 512 MB RAM, memorie de 16 GB şi sistem de operare Android 2.2 Froyo, iar culoarea acesteia este white (alb). Vine ca o aternativă mai performantă și cu 3G la varianta TAB P1010. Prețul e undeva la 1.419 lei. După cum ştiţi tablete joacă un rol important pe piaţa electronicelor de dimensiuni mici deoarece se adresează acelor persoane care le place să navigheze pe web şi doresc un alt mod de a interacţiona un un gadget, aici intervine ecranul tactil. Acesta e recomandarea mea deoarece are un raport calitate/preţ foarte bun în special că e tabletă cu modem 3G deci veţi avea o conexiune la internet oriunde v-aţi afla.

O prefer peste iPad-ul celor de la „Măr” deoarece are sistemul de operare al celor de la Google, iar acest OS este mai dotat deoarece suportă Flash.

Poze

Mai jos sunt câteva poze cu cea mai populară tabletă după tableta Apple iPad.

Ce conţine pachetul
Cu joc

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Specificaţiile tehnice simplificate ale tabletei ar fi procesorul de 1 giga de tip Hummingbird, ecranul TFT LCD de tip tactil cu o rezoluţie de 1024 x 600 pixeli şi o diagonală de 7 inci. Memoria este de 512 mega de RAM, dard discul are o capacitate de 16 giga.
Pe parte de multimedia stă destul de bine deoarece are cititor de carduri, cameră web, porturi usb 2.0, intrare audio, bluetooth, 3G (poate fi folosit ca telefon), reţea fără fir (suportă şi cel mai rapid standard, adică N), EDGE clasa 10, WAP, GPRS. Mai are minijack de 3,5 milimetri
Bateria acestei tablete Galaxy TAB P1000 ţine undeva până la 7 ore, greutatea este mică, fiind de doar 385 grame

Sistemul de operare cu care vine este Android versiunea 2.2 care suportă Flash, adică animaţile de pe internet şi clipurile YouTube.

Plusuri şi minusuri

Minusuri ar fi faptul că diagonala ecranului este doar de 7 inci, dar va apărea pe piaţă şi un model de 10,1 inci în curând.
În rest, sistemul de operare Android, bateria care ţine până la 7 ore, designul reuşit şi preţul accesibil îl fac o achiziţie excelentă. Un alt plus este suportul 3G.

Alternative

O alternativă ar fi iPad 1 și iPad 2, dar nu ştiu dacă e pe gustul tuturor mărul (Apple), iar o alternativă ieftină ar fi un P1010, dar nu are 3G.

Concluzie

Dacă doriți o tabletă cu cele mai noi dotări, inclusiv 3G, atunci ar trebui să luați în considerare această tabletă Galaxy TAB P1000. Multă lume își ia un iPad, dar eu prefer această tabletă de la Samsung tocmai datorită sistemului de operare. Îmi place open source (programele gratuite și sursă gratuită).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung Galaxy TAB P1000”

Comentariile sunt închise.