Samsung Galaxy Tab 4 T535, tabletă de 10 inci cu 4G

Samsung Galaxy Tab 4 T535 e o altă tabletă a seriei 4 doar că diferențe sunt aproape insesizabile. Chiar dacă are 4G, voi puteți beneficia chiar și de viteză 3G (în cazul în care nu există acoperire 4G). Eu prefer prin WiFi, adică să merg în locuri unde există hotspoturi și astfel nu-mi consum din traficul de net. Deci e nevoie de o cartelă SIM pentru conectivitate 4G și acest lucru nu e chiar „gratis”. Pentru acasă, vă recomand o tabletă doar cu Wifi sau una ca și aceasta, deoarece nu sunteți oblicați să folosiți o anumită conectivitate.

Prețul unei tablete din segmentul premium nu e de neglijat dar e destul de bun pentru ce oferă tableta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Un procesor Quad Core e mai mult decât aveți nevoie și dacă are și o frecvență de 1.2 GHz, nu veți mai căuta altceva. Ecranul  Multi-Touch de 10.1 inci mi se pare acceptabil chiar dacă nu are panou IPS ci doar TFT. Rezoluția sa e de 1280 cu 800 pixeli, adică puțin peste HD. Claritatea e una bună și nu veți avea nevoie de o imagine mai clară cât timp nu vă veți uita la filme pe aceasta.

Are 1.5 GB RAM și e nevoie de atâta pentru noul Android. Dacă 16GB vi se pare puțin, atunci optați și pentru un card de memorie. Are dotările clasice la acre se adaugă și conectivitatea 3G/4G (depinde de locația voastră), 2 camere foto etc. Mi se pare destul de ușoară în comparație cu alte tablete – 320 g. Versiunea de Android e nouă și deci nu cred că va mai primi upgrade-uri în perioada următoare.

Plusuri: are cel mai nou Android, 3G+4G, spațiu de stocare, arată bine, autonomie foarte bună, procesor performant și imaginea HD.
Minusuri: camera foto principală are un senzor destul de mic.

Samsung Galaxy Tab 4 T535 e o alegere inteligentă dar butoanele fizice parcă nu sunt așa de practice, era mai bine dacă erau pe lateral ori pe ecran. Bineînțeles, nu e o tabletă ideală pentru a călătorii. E bine să folosiți un stand alături de această, pentru a avea ambele mâini libere. Clipul de jos e cu un model similar și există și pe alb.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung Galaxy Tab 4 T535, tabletă de 10 inci cu 4G”

  1. ,,adica putin peste HD”. Toti mai gresim dar greseala se taxeaza mereu in viata. HD inseamna rezolutie display 1920×1080 iar aceasta tableta nu este capabila sa afiseze acest mod HD. Toate cele bune

Comentariile sunt închise.