Samsung Galaxy Tab 4 T330, tableta Quad Core de 8 inci

Samsung Galaxy Tab 4 T330 e una dintre cele mai bune tablete de 8 inci de pe pe piață și e normal să fie așa că doar e lansată de un brand foarte cunoscut. Îmi place cum arată și chiar dacă nu e foarte mică, poate fi ținută într-o singură mână iar cu cealaltă puteți naviga ori interacționa cu interfața sa. E acel gen de tabletă care merită încercată și o tabletă „chinezească” nu se compară cu acesta. E disponibilă în diverse culori dar pe negru și alb cred că arată cel mai bine. E vorba de versiunea T330, dar sunt și altele în SUA deci upgrade-urile la anumite versiuni de Android nu vor fi în același timp.

E bine că nu e cu mult mai mare decât o tabletă de 7 inci și se datorează marginilor mai înguste. Arată precum un phablet, dar nu are 3G și funcție telefon. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Ecranul LCD e de 8 inci și are o rezoluție de 1280 cu 800 pixeli. Nu e nevoie de un ecran cu rezoluție mai mare deoarece îi poate afecta autonomia tabletei. Și așa bateria poate oferi maxim 12 ore de autonomie pentru navigare dar poate fi mai mică pentru cei care folosesc multe aplicații, o luminozitate ridicată la ecran sau se joacă jocuri.

Are un procesor cu 4 nuclee, 1.5 GB memorie RAM și spațiu intern de 16GB. Pe partea de dotări are dotările standard care sunt mai bune decât la altele. Versiunea de Android de pe aceasta e ultima de la ora actuală – Android 4.4, dar mai vor fi și altele.

Plusuri: are o versiune de Android bună – 4.4 KiKat, performanțe mari, autonomie excelentă indiferent de ce faceți (în comparație cu alte tablete de la alte branduri), destulă memorie internă, design plăcut și preț corect.
Minusuri: camera principală are un senzor mic.

Samsung Galaxy Tab 4 T330 e o tabletă destul de reușită din cele mai multe puncte de vedere și care merită încercată în special că e și fiabilă. Jos am pus un clip dar culoarea nu afectează prețul ori dotările sale. Totuși pot exista modele Galaxy Tab 4 cu memorie de stocare diferită.

Te-ar mai putea interesa