Samsung Galaxy Tab 3 7.0 T210, tabletă cu Android 4.1 și ecran de 7 inci

Actualizare: La un magazin Samsung Galaxy Tab 3 a ajuns la 999 lei, iar la altul Samsung Galaxy Tab 3 7.0 T210 a ajuns la 920 lei și există și o reducere de 1% (9 lei, preț final 911 lei) la acest de-al doilea magazin. Prețul inițial era de 1049 lei, lucru care poate fi văzut și în articolul inițial.

Articolul din 3.07.2013:
Tableta Samsung Galaxy Tab 3 P3210 e varianta doar cu WiFi și spațiu de 8GB. Pe viitor vor mai fi și alte variante cu spațiu mai generos și cu 3G. Designul noii generații de tablete e identic cu cel al modelelor din seria Note anterioară. E destul de bună pentru orice (aplicații, multitasking, jocuri și navigare web). Totuși, nu e vorba de o tabletă premium ci doar de un accesibilă care poate concura cu modelele Nexus de la Asus. Cu timpul se va mai ieftini ca și oricare alt gadget de ultimă generație. Alternative la aceasta sunt destule după cum am precizat anterior și pot fi în special cele cu 3G ori 16GB memorie. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată bine și e ușor de ținut cu o singură mână, puteți opta pentru un stylus corespunzător dacă vă place să desenați ori nu doriți să lăsați amprente pe ecran. Mai multe detalii despre design și funcționalitate pot fi văzute în clipul de la final.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul cu două nuclee și frecvență de 1.2 GHz e satisfăcător pentru cât de bine se mișcă (se poate observa în clipul acela). Pe partea de memorie are 1GB RAM și 8GB spațiu intern (utilizabil e mai mic deoarece mai are și sistemul de operare). Ecranul de 7 inci e unul PLS LCD cu tehnologie senzitivă, deci unghiurile și calitatea imaginii sunt satisfăcătoare. Rezoluția putea fi mai mare având în vedere concurența, una HD+ e conformă cu o tabletă a anului 2013.

E dotată cu boxe stereo, microfon, camere foto (frontală și în partea din spate), blitz integrat și suport media avansat. Suportul media e datorat Androidului care e la versiunea a 3-a. Pe partea de comunicații are: WLAN, bluetooth și GPS. bateria poate ține chiar 8 ore de navigare web și când vă jucați ori vizionați filme, poate să scadă cu 1-2 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place designul (s-ar putea să vedem astfel de modele și pe alte culori), autonomie mare pentru navigare, preț destul de bun, ieșire TV, GPS și altele.

Minusuri: rezoluția ecranului e cam mică dar e bună pentru cei care nu sunt obsedați de detalii.

Concluzie

Acest Samsung Galaxy Tab 3 P3210 e o tabletă care merită încercată chiar dacă nu oferă cel mai bun ecran ori performanțe în jocuri. Totuși oferă multe alte avantaje la un așa preț.

Te-ar mai putea interesa