Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung Galaxy Tab 10.1v P7100

Tableta Samsung Galaxy Tab 10.1v P7100 este o tabletă PC nouă dar nu a apărut recent ci cu câteva luni în urmă pe piaţa tabletelor PC. Aceasta este o alternativă mai veche la noua Tab 10.1. A fost anunțată în februarie și a fost lansată la sfârșitul lunii aprilie, iar momentan are un preț bun Vezi prețul special de azi și zic că este un preț corect. Acest tablet PC Samsung GT P7100 este recomandat de ecranul de 10,1, procesorul dual core, prezența conectivității 3G (ca la P4 P7500) și Wi-Fi și de restul caracteristicilor premium. Din păcate nu are cititor de carduri, dar asta nu cred că îi va deranja pe unii deoarece are memorie internă destul generoasă.

Poze

Pe masă

Aplicații

Specificaţii tehnice

Modelul 10.1v (cum e numit acest tablet) are niște detalii tehnice impresionante. Poate funcționa în condiții optime în rețelele 2G și 3G și are o greutate de circa 589 grame. Ecranul lui Samsung P7100 este unul de 10,1 inci și e de tip TFT capacitive cu suport touch. Afișează 16 milioane culori și are rezoluție HD de 1280 pe 800 pixeli. Nu are slot de memorie, dar are memorie internă de 16 sau 32 de giga de tip Flash. Pe partea de conectivitate şi comunicaţii are data GPRS, EDGE, 3G, WLAN, bluetooth și USB. Deci, are tot ce ți-ar trebui. Are două camere, iar cea principală are 8 megapixeli cu suport autofocus și LED flash. Foarte important este și faptul că poate filma Full HD adică 1080p la 30 de cadre pe secundă. Camera secundară (cea frontală) este una de 2 megapixeli și poate fi folosită pentru video telefonie. La capitolul sistem de operare vine cu popularul OS de tablete Android 3 care este un Android 2.3 cu interfață special creată pentru ecranele mari ale tabletelor.

Galaxy Tab P7100 este o tabletă foarte performantă grație procesorului dual core ARM Cortex A9. Bateria este una de circa 6900 mAh de tip Litiu Polimer și asigură o autonomie de până la 10 ore dacă e folosită în contiunuu și 1810 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: are procesor dual core (care presupune un consum redus de energie şi deci o autonomie mare în comparație cu predecesoarele), ecran mare, memoria internă e mare (de la 16 giga), arată bine, prețul nu e chiar mare, are Android 3, filmează Full HD la 30 fps, camera principală are 8 megapixeli și are 3G. Un plus probabil că este prezența 3G-ului și sistemului de operare Android 3.0 Honeycomb.
Contra: nu are cititor de carduri, dar cred că memoria internă e suficientă. (Memoria internă poate fi de 16 sau 32 de giga.)

Preţuri (cel mai mic preţ)

Costă undeva la 2299 lei și din punctul meu de vedere este un preț corect pentru o astfel de tabletă performantă. Versiunea mai nouă costă mai puțin, dar trebuie ținut cont și de faptul că nu are 3G, ci doar Wi-Fi. Galaxy Tab 10.1 este o alternativă nouă la acest model și pot spune că are un preț aproximativ identic sau vreo 100 lei mai mare sau mai mic. Cred că ar fi o alternativă bună pentru cei care nu vor neaparat o tabletă cu 3G deoarece are mai noul sistem de operare Android 3.1.

Concluzie

Dacă vrei un tablet cu toat dotările (nu și card reader) atunci această tabletă Samsung Galaxy Tab 10.1v P7100 ar fi una dintre cele mai bune variante de tablete de 10.1 inci.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Octavian

    Este o tableta foarte buna pentru cei care vor o tableta Samsung cu 3G s ecran de 10 inci si la un pret mai accesibil.

  • Naşul

    E mai bună decât varianta fără v, dar faptul că nu are card reader e un neajuns destul de mare pentru majoritatea celor care vor să-şi cumpere o astfel de tabletă şi nu ştiu dacă neajunsul e compensat de prezenţa 3G-ului.

  • adrian

    au aparut adaptoare pt usb si sd card dar functioneaza numai pe android 3.1

Lasă un comentariu