≡ Meniu

Samsung i9195 Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S4 Mini i9195 vine ca o alternativă la Galaxy S4 și se recomandă printr-un preț inferior, caracteristici superioare S3 Mini și software Android 4.2. Prețul e unul corect, iar pe parcurs o să se stabilizeze.


În momentul de față poate fi precomandat la un preț bun Vezi prețul special de azi și nu se știe concret când va fi livrat. Despre varianta anterioară, adică S3 Mini, pot spune că s-a vândut foarte bine datorită prețului mic și a faptului că a venit doar cu facilitățile de care ai nevoie. Normal că S4 Mini are un ecran mai mic decât al S4, iar acest lucru e un avantaj pentru unii deoarece așa poți utiliza telefonul cu o singură mână.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea modelul negru care va fi și el disponibil în curând la un preț bun.

Meniul

Meniul

Caracteristici:

  • Ecran: Super AMOLED de 4.3 inci cu rezoluție 540×960
  • Procesor: Qualcomm MSM8930 Snapdragon 400 cu două nuclee, iar GPU-ul e Adreno 305
  • Memorie: 2GB RAM și memorie internă de 8GB din care vreo 6GB poate fi utilizată deoarece restul e folosită de sistem și aplicațiile implicite
  • OS: Android 4.2.2 care e cea mai nouă versiune stabilă de Android.

Păreri pro și contra

Apreciez la acest model faptul că arată foarte bine, fiind disponibil pe alb și negru, hardware-ul de top și software-ul la zi. Ecranul e unul foarte clar și o să vă ajute să vedeți filme HD și poze cu 0 pierderi de detalii. Camera principală e una de 8MP, și cum ne-a obișnuit Samsung, pozele sunt de cea mai bună calitate. Normal că poate filma și nu oricum, ci la calitate 1080p.
Singurul minus în momentul de față e fatpul că nu are radio, dar cu o aplicație din Android Market/Google Play Store o să puteți compensa acest mic neajuns.

Concluzie

Dacă S4 ți se pare prea scump și ecranul lui prea mare atunci de acum ai acest SIV Mini care cred că e exact ceea ce ai nevoie. Despre cum arată și ceea ce poate poți vedea din clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu