Samsung i9195 Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S4 Mini i9195 vine ca o alternativă la Galaxy S4 și se recomandă printr-un preț inferior, caracteristici superioare S3 Mini și software Android 4.2. Prețul e unul corect, iar pe parcurs o să se stabilizeze.


În momentul de față poate fi precomandat la un preț bun Vezi prețul special de azi » și nu se știe concret când va fi livrat. Despre varianta anterioară, adică S3 Mini, pot spune că s-a vândut foarte bine datorită prețului mic și a faptului că a venit doar cu facilitățile de care ai nevoie. Normal că S4 Mini are un ecran mai mic decât al S4, iar acest lucru e un avantaj pentru unii deoarece așa poți utiliza telefonul cu o singură mână.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea modelul negru care va fi și el disponibil în curând la un preț bun.

Meniul
Meniul

Caracteristici:

  • Ecran: Super AMOLED de 4.3 inci cu rezoluție 540×960
  • Procesor: Qualcomm MSM8930 Snapdragon 400 cu două nuclee, iar GPU-ul e Adreno 305
  • Memorie: 2GB RAM și memorie internă de 8GB din care vreo 6GB poate fi utilizată deoarece restul e folosită de sistem și aplicațiile implicite
  • OS: Android 4.2.2 care e cea mai nouă versiune stabilă de Android.

Păreri pro și contra

Apreciez la acest model faptul că arată foarte bine, fiind disponibil pe alb și negru, hardware-ul de top și software-ul la zi. Ecranul e unul foarte clar și o să vă ajute să vedeți filme HD și poze cu 0 pierderi de detalii. Camera principală e una de 8MP, și cum ne-a obișnuit Samsung, pozele sunt de cea mai bună calitate. Normal că poate filma și nu oricum, ci la calitate 1080p.
Singurul minus în momentul de față e fatpul că nu are radio, dar cu o aplicație din Android Market/Google Play Store o să puteți compensa acest mic neajuns.

Concluzie

Dacă S4 ți se pare prea scump și ecranul lui prea mare atunci de acum ai acest SIV Mini care cred că e exact ceea ce ai nevoie. Despre cum arată și ceea ce poate poți vedea din clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa