Samsung Galaxy Pro B7510

Dacă vă plac telefoanele cu tastaturi Qwerty atunci o recomandare ar fi telefonul mobil Samsung Galaxy Pro B7510 Silver care este unul destul de performant şi are toate tehnologiile necesare pentru a deveni un model de succes din categoria sa. Ar mai fi variante şi pe alte culori dar acest argintiu cred că este cel mai reprezentativ pentru acest mobil. Există alternative la acest model poate chiar mai ieftine dar având în vedere că acesta este mai performant. Prețul este unul modest în special că provine şi de la cel mai bun producător de electronice de pe piaţă. O alternativă pentru cei care nu doresc un telefon cu tastatură QWERTY ar fi un Samsung Galaxy Gio S5660. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pornit
Din lateral

Specificaţii tehnice

Samsung Galaxy Pro B7510 Silver este destul de uşor pentru un telefon cu aşa dimensiuni, mai precis 100 de grame. Ecranul este unul cu touch şi care este de tip TFT cu un număr de 256k culori. Acesta mai are o rezoluţie de 320 cu 240 pixeli, deci o rezoluţie ok din punctul meu de vedere pentru o diagonală de 2,8 inci.

Bineînţeles este un smartphone cu tastatură Qwerty, accelerometru pentru rotirea automată a imaginii, senzor de proximitate care poate fi pornit/oprit, mufă de 3,5 pentru căşti şi GPS. Acest model excelează şi pe partea de memorie, mai precis are o memorie internă de 512 MB care poate fi mărită cu un card microSD de până în 32 de giga, dar s-ar putea să fie inclus un card de 2 giga.

La capitolele comunicaţii şi porturi telefonul are GRPS şi EDGE clasa 12, 3G, Wi-Fi, bluetooth 3.0 şi microUSB 2.0. Camera foto/video are un senyor de 3,15 MP care realizează poze la rezoluţii superiore (2048 cu 1536). Ca şi caracteristici speciale, camera foto are autofocus şi funcţii de verificare calitate şi detectare zâmbet. Aceasta poate filma la calitate QVGA la 30 de frame-uri pe secundă. Sistemul de operare este Android 2.2 Froyo şi mai are radio FM, browser HTML şi câteva jocuri interesante, dar puteţi şi downloada câteva.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: are un procesor de 800 Mhz, este uşor, suport Adobe Flash 10.1, autonomia acumulatorului de 1350 mAh este de 11 ore de convorbiri şi 600 de ore în regim aşteptare, o grămadă de aplicaţii pentru internet şi nu numai, busolă digitală, vine în diverse culori

Ca minusuri: nu are cameră secundară.

Concluzie

Acest tel mob Samsung Galaxy Pro B7510 Silver este unul recent apărut şi îl recomand celor care trimit multe mesaje sau folosesc site-uri de socializare deoarece tastatura Qwerty oferă o posibilitatea scrierii unui mesaj într-un timp mai scurt.

Te-ar mai putea interesa