Samsung Galaxy Pop Plus S5570i

După cum bine ştiţi, majoritatea telefoanelor care vor fi lansate anul acesta de Samsung vor fi variante upgradate ale celor mai cunoscute şi de succes modele. Iar telefon mobil Samsung Galaxy Pop Plus S5570i e o variantă îmbunătăţită a lui Galaxy Mini S5570. Singura îmbunătăţire care o vedem la S5570i e procesorul de 832 MHz (care înlocuieşte pe cel de 600 MHz). Deci nu vedem o variantă mult îmbunătăţită doar mai rapidă (e evident din faptul că are acelaşi cod şi denumirea „Plus”). Dacă aş avea posibilitatea să-i fac nişte upgraduri, i-aş putea un ecran cu rezoluţie HVGA ca la Gio, aş renunţa la butonul central în favoarea unui senzitiv şi aş introduce bineînţeles o baterie mai mare + memorie RAM de 512 MB. Deci o alternativă bună la acesta ar putea fi Galaxy Gio S5660. Oricum, intenţia producătorului e destul de bună deoarece doreşte să ofere o variantă îmbunătăţită la acelaşi preţ. Adică Samsung S5570i Galaxy Pop Plus va avea un preţ de circa 550-600 lei.

Poze

Meniu
În mână

Specificații tehnice

Samsung Galaxy Pop Plus are o grosime tot de 12.1 mm şi are o greutate de numai 106 grame. Ecranul TFT de 3.14 inci e unul capacitiv touchcreen cu rezoluţie QVGA (adică de 240 cu 320 pixeli). Se poate observa în poze că are acelaşi Android 2.2 preinstalat (upgradabil la 2.3) şi interfaţa TouchWiz versiunea 3.0.

Pe partea de comunicaţii Samsung S5570i are cam toate tehnologiile necesare inclusiv WLAN (cu opţiune Wi-Fi hotspot) şi suport reţea 2G/3G. Având în vedere că e vorba de un smartphone, are mufă de 3.5 mm, procesor destul de performant – de 832 MHz, sistem de operare Android şi altele. Alte dotări care probabil v-ar interesa sunt următoarele: un difuzor, tehnologie audio DNSe, slot pentru carduri microSD, memorie RAM de 384 MB, conectivitate micro USB şi cameră de 3.15 MP. Din păcate nici acest model nu vine cu blitz sau autofocus pentru camera foto, dar poate filma la calitate QVGA (ca şi rezoluţie ecranului).

Memoria internă mi se pare ok pentru un astfel de telefon (160 MB) şi se poate opta chiar şi pentru un card dacă doriţi să ascultaţi muzică (de 4GB sau 8GB). Chiar dacă procesorul are o frecvenţă mai mare, e vorba tot de acelaşi ARMv6 cu chipset Qualcomm MSM7227 şi procesor grafic Adreno 200.

Alte caracteristici care vă interesează sunt: busola digitală, accelerometrul, senzorul de proximitate, browserul web, GPS-ul cu suport A-GPS, bateria de 1200 mAh etc. Autonomia acumulatorului e destul de apropiată de a predecesorului, adică oferă cam 9 ore de convorbiri şi 570 de ore în stand-by.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Samsung S5570i are procesor destul de bun pentru acel ecran, aveţi posibilitatea introducerii unui card microSD de maxim 32GB, autonomie satisfăcătoare pentru a fi folosit ca un telefon obişnuit, disponibil în diverse culori, e un smartphone accesibil ca şi predecesorul.

Minusuri: se putea şi mai bine chiar dacă are un preţ destul de mic.

Concluzie

Sunt curios când vom vedea şi o variantă Plus sau II la Gio, dar până atunci vă puteţi bucura de acest Galaxy Pop Plus S5570i. Având în vedere că Samsung S5570i arată exact ca predecesorul şi rulează acelaşi sistem de operare Android, am pus un clip de prezentare cu S5570:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung Galaxy Pop Plus S5570i”

  1. Imi place cu arata si sper sa-l aduca si pe la noi cat mai repede deoarece vreau sa-mi schimb telefonul care il am acum cu el. E foarte bine ca Samsung s-a gandit si la cei cu ban putini pentru ca n toti avem bani pentru S2 sau S3.

  2. Nu cred ca acesta va veni dupa Mini S, ci mai degraba Mini S2. Am citit acest lucru pe un site de specialitate din strainatate. Telefonul e unul destul de interesant si imi place ca e mic dar la partea de dotari cam lasa de dorit.

Comentariile sunt închise.