Samsung Galaxy Note N8010, tabletă performantă

Actualizare: Samsung Galaxy Note N8010 are acum un preț de 2049 lei și e oferită drept cadou o husă Pouch deoarece face parte din promoția cadou special la orice tabletă Samsung.

Articolul din 23.08.2012
Dacă vrei o tabletă cu ecran mare și care să fie cât mai ieftină, dar și calitativă atunci cred că ar trebui să te orientezi înspre un Samsung Galaxy Note N8010 care e varianta fără 3G a N8000 și de aceea costă ceva mai puțin. Astfel, acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea e foarte bun. Principalele lucruri care mă încântă la gadget sunt ecranul de 10 inci cu rezoluție HD, procesorul quad core și sistemul de operare Android ICS versiunea 4.

Poze

Se poate vedea că arată foarte bine și că designul nu diferă cu nimic de cel al modelului N8000. Culoarea acestui model e Deep Gray, dar s-ar putea ca într-un viitor apropiat să apară și alte modele, adică alte culori care să fie mai interesante. Ecranul e absolut magnific deoarece e mare și rezoluția este numai bună pentru vizionat filme 720p sau chiar 1080p, de ce nu.

Din față
Spatele

Specificaţii tehnice

Samsung N8010 Galaxy Note e un model foarte bun care are procesor cu patru nuclee și ecran foarte clar de tip PLS TFT cu rezoluție 1280 pe 800 pixeli. Memoria internă e destul de mare fiind de 16 giga și asta o să te ajute destul de mult, iar dacă nu-ți va ajunge atunci sunt servicii online de stocare a informațiilor cum ar fi Box ori Dropbox. Normal că playerul integrat e foarte bun deoarece poate reda orice tip de fișier fără vreo problemă și acest lucru cred că ar trebui mulțumit hardware-ului și sistemului de operare.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț foarte bun și raportul dintre preț și calitate e și el foarte bun în opinia mea; vine cu software la zi, adică cu Android 4 despre care eu zic că e cela mi bun și avansat sistem de operare mobil de pe piață; bateria ține destul de mult deoarece bateria are undeva la 700 miliamperi; garanția standard e de 2 ani, dar normal că poate fi extinsă la mai mult, adică la 3 ori 4 ani.
Contra: absolut nimic.

Concluzie

Dacă vrei o tabletă de firmă de la un producător bun atunci îți recomand Note 8010, iar din clipul de alături poți vedea de ce e capabilă. Normal că pot fi rulate jocuri foarte solicitante și de aceea cred că e un model foarte bun chiar și pentru gaming. Nu cred că se poate compara cu iPad 3, dar are multe lucruri care te fac să o cumperi.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung Galaxy Note N8010, tabletă performantă”

  1. Chiar nu aveam nevoie de modul 3G si asa am dat mai putin pe ea. Va recomand modelul acesta deoarece are un ecran mare si clar, iar daca vrei sa va jucati si un joc atunci o sa mearga excelent.

Comentariile sunt închise.