Samsung Galaxy Note 3 N9005, smartphone de 5.7 inci

Samsung Galaxy Note 3 N9005 e perfect pentru cei care călătoresc și vor o agendă cu funcții avansate. Nu e un telefon mobil chiar mic, dar puteți lua o husă sau o geantă mică pentru el. Are un stylus pen inclus pentru a scrie sau pentru a selecta mai ușor diverse lucruri. Are aplicații speciale seriei Note și pot spune că e perfect pentru cei care vor un telefon special și nu le place unul mic. E cel mai performant model din seria Note și nu va fi ultimul. Nu există o serie mai bună sau una care să-l înlocuiască, dar un S4 sau S5 de la Samsung e decent. Depinde de așteptările voastre sau de buget.

Prețul său e corespunzător iar dacă considerați că e prea scump, puteți să alegeți generația 2 sau să mai așteptați, deoarece se mai ieftinește. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Smartphone-ul
Smartphone-ul

E un smartphone reușit însă nu e cel mai compact deoarece ecranul tactil e de 5.7 inci. Îmi place că are o imagine 1080 iar claritatea imaginii e dată de tipul de iluminare – tehnologie Super AMOLED. Spre deosebire de majoritatea telefoanelor, acesta are 4G. Spre deosebire de 3G, acesta e mai rapid și vă ajută ori de câte ori nu aveți un hotspot în apropiere.

Nu e un dual-sim, dar ar fi fost o dotare apreciată de utilizatori. Pe partea de memorie RAM are o capacitate de 3GB, chiar și 2GB erau suficienți. Are un slot de memorie pentru carduri de maxim 64 GB, dar și așa memorie e de 32GB. Deci nu trebuie să luați neapărat un card de memorie.

Alte dotări ale sale sunt: NFC, cameră de 13MP, cameră web, slot jack, WiFi, bluetooth etc. Nu voi face o listă cu acele caracteristici speciale oferite de Android 4.3 și de seria Note. Autonomia sa e generoasă cu o baterie de 3200 mAh. După cum bine știți există tablete cu astfel de baterii. Prin WiFi viteza de transfer e mai bună, de aceea e bine ca acasă să aveți un router wireless.

Plusuri: e disponibil în 4 culori, arată bine, nu e cu mult mai amre decât predecesorul (design compact), are mulți senzori interesanți, MHL 2.0 etc.
Minusuri: nu și-l permite oricine.

Samsung Galaxy Note 3 N9005 e recomandarea mea pentru cei ce vor un phablet de ultimă generație iar dacă nu vreți 4G, puteți opta pentru o tabletă Galaxy Pro.

[youtube nl9n3xlEnJA

Te-ar mai putea interesa