Samsung Galaxy M Pro B7800

Unul dintre cele mai performante telefoane cu tastatură de tip QWERTY e acest telefon mobil Samsung Galaxy M Pro B7800 deoarece are un ecran de 2.66 inci, are un procesor de 1GHz care va rula sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, o cameră foto de 5 MP iar pentru ca naigarea web să fie una excepțională, are suport Flash. Acesta a fost anunțat și lansat odată cu modelul Galaxy W I8150 care vine cu ecran tactil mai mare și nu are o tastatură fizică. După cum vedeți arată foarte bine dar e și performant. Nu știu sigur când va fi disponibil și în România, probabil prin octombrie și cu siguranță mulți și l-ar dori. Pentru acest Samsung B7800 aveți de un buget peste 1.500 lei.

Poze

Din lateral
În mână

Specificații tehnice

Cântărește doar 108 grame și are un ecran TFT tactil de 2.66 inci care vine cu o rezoluție de 480 cu 320 pixeli. Acest display poate reproduce 16 milioane de culori. Ca și caracteristici speciale are: tastatură QWERTY, accelerometru, senzor de proximitate cu comutare și trackpad optic. Pe partea de porturi și comunicații Samsung B7800 are microUSB 2.0, GPRS, EDGE, 3G, Wi-Fi și bluetooth 3.0 cu HS și A2DP. Pe extinderea memoriei RAM există un slot pentru card microSD de cel mult 32 de giga.

Samsung B7800 vine cu două camere foto, una principală de 5 MP cu autofocus, detectarea feței și blitz integrat LED și alta secundară VGA. Android-ul 2.3 Gingerbread va rula cu un procesor de 1 GHz. Alte caracterisitici ale acestui smartphone sunt: browser HTML, GPS cu A-GPS, radio FM cu RDS, player media și multe altele. E disponibil doar pe culoarea neagră și are un acumulator de 1350 mAh Li-Ion care asigură o autonomie îndelungată.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri aș enumera: sistemul de operare, procesorul, designul, calitatea materialelor și altele.

Din păcate nu știu cât costă ca să pot pronunța asupra acestui model Samsung B7800, dacă ar fi foarte ieftin nu prea ar fi minusuri.

Concluzie

Un astfel de Galaxy M Pro B7800 ar fi de folos celor care doresc să scrie într-un timp foarte scurt multe mesaje, folosesc aplicații cu mesageriei instantă sau stau pe net (site-uri de socializare). Deci mai pe scurt, e un smartphone pentru socializare de nota 10. Eu sincer aș opta pentru celălalt model deoarece eu nu prea scriu mesaje ci mai degrabă vorbesc la telefon și un ecran mai mare e mai indicat pentru navigare web.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung Galaxy M Pro B7800”

  1. Acest fel de telefoane sunt cele mai tampite inventii in era telefoanelor inteligente cu ecran senzitiv. Sau poate sunt pentru cei care habar n-au cum se foloseste Swype…

Comentariile sunt închise.