Samsung Galaxy Ace S5830I

Samsung Galaxy Ace S5830I e o alternativă mai nouă la modelul simplu (Samsung S5830 Galaxy Ace fără i) iar diferențe le găsim la procesor care în cazul acestui model e unul de 832 MHz. Nu diferă cu nimic la partea de memorie, autonomie, software ori design. Nu e o modificare mare adusă unui așa model, dar cu siguranță vechiul model nu va mai fi fabricat, iar acesta îl va înlocui. Pentru cei care nu știu e un smartphone Low-End cu ecran de 3.5 inci, Android 2.2, memorie internă mică (necesită card) și procesor Single Core. E disponibil în multe culori, dar pe negru arată cel mai bine. Având în vedere că diferența de preț e mică, vi-l recomand pe acesta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Având în vedere că arată ca anteriorul, am postat un clip la final cu acela dar și niște poze pentru a vă face o idee despre el. Pe partea de caracteristici, dimensiunile fiind aceleași cred că i s-ar potrivi de minune o husă Samsung Galaxy Ace și o folie Samsung Galaxy Ace.

Din faţă
Din faţă
Lateral
Lateral

Specificații tehnice

Se poate observa din poza de sus că e subțire pentru dimensiunile sale – 11.5 mm. E destul de ușor și încape în orice buzunar, dar vă recomand o husă și o folie pentru ecran chiar dacă are Gorilla Glass. Calitatea audio e decentă în special în căști deoarece are DNSe sound enhancement. Suportă carduri de maxim 32GB, dar unul de 8GB mi se pare destul de bun. Puteți lua în considerare un astfel de card deoarece are o memorie internă de 158 MB.

Samsung S5830I are toate tehnologiile de comunicații standard dar și o cameră foto decentă – de 5MP. Nu puteți avea pretenții să filmele la calitate HD (filmează VGA), deoarece ecranul și așa are o rezoluție de 320 cu 480 pixeli. Nu are cameră frontală dar nici un Android nou 4.0 sau 4.0. Dar având în vedere că anteriorul avea un upgrade la 2.3 și acesta va primi un upgrade similar, poate și mai bun :). Procesorul de 832 MHz e însoțit de unul grafic numit Adreno 200. Nu au fost anunțate multe culori, dar pe alb și negru sunt disponibile la ora actuală.

Bateria de 1350 mAh oferă o autonomie identică – până la 640 ore în stand-by și 11 ore de convorbiri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie mare în 2G, ecran destul de mare, procesor mai bun, cameră de 5MP și slot pentru un card de memorie.

Minusuri: are Android 2.2 Froyo.

Concluzie

Acest Samsung Galaxy Ace S5830I e un smartphone bun pentru cei care nu vor procesor cu două nuclee, ci unul ieftin, funcțional și fiabil (adică să vină de la un producător cunoscut).

Lasă un comentariu