Samsung G386F Galaxy Core 4G, smartphone de 4.5 inci

Samsung G386F Galaxy Core 4G nu e un phablet de la acest brand dar tot e un smartphone mare. Mă refer strict la ecranul de 4.5 inci dar și specificațiile tehnice sunt acceptabile. Există și o variantă Dual SIM interesantă dar pe acela scrie Duos în partea din dreaptă sus și prețul e puțin diferit. Un telefon luat la liber nu e blocat în nici o rețea și puteți să navigați pe web fără o opțiune de net dacă e un hotspot în apropiere. E disponibil pe diverse culori dar pe negru cred că e cel mai plăcut deoarece se asortează perfect cu liniile argintii. După cum se și numește, e vorba de o generație nouă cu 4G. Deci puteți naviga la viteză superioară chiar dacă nu e un hotspot în apropiere.

Prețul său mi se pare bun iar dacă nu vi-l permiteți, mai există și alternative ca S3 Mini sau altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Telefonul
Telefonul

Bineînțeles, acel ecran e unul cu tehnologie touch și are o rezoluție de 540 cu 960 pixeli. Nu aduce prea multe tehnologii de imagine deoarece e un TFT simplu de 4.5 inci. Are ca și tehnologii de comunicații: 2G, 3G, 4G, NFC, GPRS, bluetooth și WiFi. Procesorul Dual Core de 1.2 GHz iar cel grafic e destul de bun.

Pe partea de memorie are 1GB RAM, 8GB stocare și slot pentru carduri de maxim 64 GB. Puteți lua un card deoarece memorie internă utilizabilă e mai mică de 8GB (deci un card de 8GB e suficient).

Pe partea de multimedia are un suport media avansat, cameră de 5MP cu filmare HD, mufă audio cameră frontală etc.

Plusuri: are conectivitate 4G, arată bine (se respectă cam același formă și finisaje ca și la restul telefoanelor), baterie suficient de mare, Android 4.2 versiunea Jelly Bean, configurație bună dar era loc și de mai bine.
Minusuri: nu e foarte ieftin.

Mi-ar fi plăcut un ecran HD la un așa ecran dar și un procesor puțin mai bun (pentru cei pasionați de jocuri sau multitasking). Samsung G386F Galaxy Core 4G nu e singurul telefon de la acest producător, deci aveți din ce alege și există chiar și Galaxy-uri mai vechi care nu au 4G dar pot impresiona la capitolul configurație. Jos am pus un clip cu prezentare acestui model.

Lasă un comentariu