Samsung FN320W/XEH

Samsung FN320W/XEH e o mașină de spălat vase care poate spăla până la 12 seturi precum modelul concurent ADP4738WH de la Whirlool. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești care are cel puțin clasa A la ce e mai important. Chiar dacă e foarte eficientă, nu trebuie să vă faceți griji cu referire la zgomotul produs deoarece e o mașină silențioasă.

Poze

Se poate observa că e un aparat care e clasic, adică pe alb ți cu un panou de control basic. Acest panou e unul cu control electronic, iar diferitele informații sunt afișate pe ecranul de tip LCD are se poate vedea din imagine că e destul de generos. Nu e un aparat mare deoarece are o lățime de 60 centimetri, iar greutatea e de undeva la 50 de kilograme.

Mașina
Mașina

Specificaţii tehnice

Nu se poate spune mare lucru despre Samsung FN320W/XEH pe partea de detalii tehnice, doar că e foarte eficientă. Astfel, vine cu clasa A+ la consum de curent, iar la spălare și uscare are clasa A. Din această cauză, adică datorită claselor de eficiență, se poate spune că e un electrocasnic foarte eficient. Normal că poate fi instalată ușor deoarece nu e nici mare și nici grea, iar dacă nu vă descurcați atunci vă puteți folosi de schița din manualul de utilizare.
Poate fi utilizat cu ușurință chiar și de persoane mai bătrâne deoarece utilizarea nu diferă cu mult față de cea a unei mașini de spălat rufe.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu multe programe, mai exact 7 la număr; nu are un preț prea mare și de aceea raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; stă decent pe partea de fiabilitate deoarece are o garanție de 2 ani extensibilă la 4 ani, iar întreținerea nu e complicată; nu e deloc zgomotoasă deoarece decibelii sunt sub 50 la număr în condiții de spălare.
Contra: nimic.

Concluzie

În cazul în care ești o persoană mai comodă și nu vrei să-ți bați capul/pierzi timpul cu spălatul vaselor atunci ar fi cazul să-ți achiziționezi așa ceva. Nu e utilă doar acasă, ci și la un mic restaurant deoarece așa nu mai trebuie să angajezi personal special pentru spălarea veselei.

Lasă un comentariu