Samsung F1802WFVS, mașina spălat rufe EcoBubble

Mașina de spălat rufe Samsung F1802WFVS e una de 8kg, cu centrifugare de 1200 RPM și clasa A++. Dar ca și o caracteristică specială avem tehnologia EcoBubble. Avantajele acestei tehnologii sunt multe: consum redus datorită folosirii unei temperaturi scăzute (se folosește de o temperatură de 15 grade față de 40 cât e la acele obișnuite), curățarea mai rapidă a rufelor cu ajutorul unor bule mici (detergentul se dizolvă mai repede) și nu distruge țesăturile. Deci e vorba de un sistem de spălare modern și care bineînțeles se găsește doar la modelele acestui producător. Toate acestea într-un model îngust/Slim – adâncime de 45 cm. Deci prețul mi se pare mai mult decât satisfăcător având în vedere ce oferă și dimensiunile, iar un model simplu cu aceleași caracteristici e ceva mai ieftin. F1802WFVS are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare de 8 kg e cea maximă, deci spăla și mai puțin în special că are și Fuzzy Logic. Celelalte caracteristici ale sale sunt centrifugarea de 1200 RPM și clasa A++. Aspectul său e unul plăcut și îmi place combinația de culori aleasă. Majoritatea mașinilor înguste sau de tip Slim au o adâncime de 45 cm, astfel sunt o alternativă bună la cele cu încărcare verticală. Apreciez că nu au fost afectate performanțele sale. Controlul digital vă oferă un control mai bun asupra mașinii sau mai bine zis, asupra programului de spălare.

Programele de spălare sunt cele obișnuite: rapid, prespălare, bumbac, consum redus, spălare manuală etc. La capitolele funcții și siguranță oferă: Fuzzy Logic, autodiagnostic, siguranță împotriva copiilor, programare întârziată etc. Acea funcție numită programare întârziată e foarte utilă pentru cei care nu au timp să pună la uscat rufele și astfel puteți să alegeți timpul de pornire (la alte mașini poartă alte denumiri: amânare pornire sau programare pornire).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e îngustă (astfel ocupă puțin spațiu), are tehnologie modernă numită EcoBubble, indiferent de câte ori veți spăla acele rufe țesăturile nu vor fi afectate datorită spălării lor la temperaturi scăzute iar amestecul de apă+detergent e mai rapid, consum cu 70% mai mic etc.

Minusuri: având în vedere rezultatele, nimic.

Concluzie

Samsung F1802WFVS e un model mai performant cu acea tehnologie, însă sunt destule modele chiar și mai ieftine de la acest producător și care probabil v-ar interesa în special dacă nu vrei una cu 8kg. Am postat și o prezentare a acestei tehnologii în caz că nu ați auzit de ea:

Lasă un comentariu