Samsung ES95, cameră ieftină cu filmare HD

Dacă te interesează un aparat foto digital compact care să arate bine și să coste puțin atunci ți-aș recomanda un Samsung – Samsung ES95. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar atuurile sale sunt capabilitatea de a filma HD, disponibilitatea pe mai multe culori (ES95 black și ES95 White), dar și alte facilități.
Per ansamblu e aparatul ideal de luat în vacanță deoarece e portabil, ia pozele captate cu el sunt calitative… la fel și filmele deoarece sunt la calitate HD cu sunet mono.

Aspect

În imaginea de alături puteți admira modelul negru care mie îmi palce mai mult decât cel alb. Asta și pentru că pe alb se vede murdăria, pe când pe negru nu. Ecranul e unul normal de 2.7 inci, iar obiectivul e unul capabil de un zoom optic de 5x.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

ES95 e un aparat dintr-o generație nouă (a anului 2013) și are senzor CCD (nu e la fel de economic precum CMOS, dar tot e bun) de 16.1 megapixeli cu posibilitatea de a filma HD cu sunet. Memoria internă e decentă, fiind vorba despre 70 mega, dar posibilitatea atașării unui card e prezentă (recomand Samsung Micro-SDHC 16GB, Class 6 deoarece are 16 giga și e foarte ieftin – costă câteva sute de lei) și vă ajută să faceți câte poze sau clipuri vreți.

Păreri pro şi contra

Prețul e foarte bun și din această cauză raportul dintre preț și calitate e excelent. Imaginile sunt calitative, însă pentru niște poze reușite aveți nevoie și de lumină… deci e de recomandat să captați poze și clipuri în condiții de iluminare bună.
Din păcate nu are HDMI și nici wireless, iar faptul că filmează cu sunet doar pe un canal nu aș zice că e un minus deoarece e un aparat foarte ieftin.

Concluzie

Normal că poți face poze cu tableta sau telefonul, dar niciodată nu vor fi la fel de clare precum cele făcute cu aparatul acesta… plus că aparatul nu costă deloc mult, iar bateria ține mai mult decât cea a unei tablete sau a unui smartphone. Iar, despre portabilitate (restul componenteți acesteia) numai de bine deoarece greutatea e de sub 100 grame.
Mai multe despre cum arată și ce e livrat în pachet vedeți din preview-ul de alături care trebuie recunoscut că e foarte simpatic.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung ES95, cameră ieftină cu filmare HD”

 1. Nasule draga,
  Aparatul e slab rau si are un zgomot de imagine imens chiar la iso 80. Nu merita nici 100 lei. Eu l-am luat ca jucarie cadou pentru fata mea de 6 ani.

  Atentie draga nasule !

  Pozele Nu sunt calitative !!!
  Pozele sunt de calitate sau pozele sunt bune !!!
  De exprimarea gresita …mai calitative nu cred ca e cazul sa spun cat este de certata cu limba romana.

Comentariile sunt închise.