Samsung EcoBubble WF1702WSV2

Samsung EcoBubble WF1702WSV2 e un model EcoBubble care e mai economic decât WF1602W5C/YLE. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în momentul de față se dă și un cadou de Crăciun, adică un aspirator, dar despre disponibilitatea acestei oferte trebuie verificat aici.
E un model nou de la Samsung, iar față de altele are o clasă de eficiență energetică superioară, adică clasa A+++, iar capacitatea cuvei de 7 kilograme face electrocasnicul numai bun pentru o familie mai mare.

Poze

Se poate vedea că are un aspect clasic fiind complet alb. Panoul de comandă e unul nou cu un afișaj LED ale cărui caractere sunt luminate verde. Butoanele sunt mari și inscripționate așa încât să le apeși în cunoștință de cauză. Se poate vedea că e un model cu încărcare frontală, dar tot nu va ocupa prea mult spațiu dacă e amplasată cu cap.

Mașina

Specificaţii tehnice

Samsung WF1702WSV2 e un aparat care stă foarte bine la consumul de curent, adică are un consum mic. Într-un program normal consumă undeva la 0,78 kWh, iar acest lucru e unul caracteristic clasei de eficiență (la consum de curent) A cu trei plusuri. Hainele sunt rotite cu 1200 rotații pe minut care corespund clasei de eficiență la centrifugare B. Dacă avea 1400 rotații atunci și clasa era A, dar e foarte bine și B.

Păreri pro şi contra

Prețul nu e deloc mare, iar consumul de curent cât și de apă e unul mic deoarece are Fuzzy Logic care reglează consumul în funcție de necesități. Vine cu numeroase programe printre care se numără Eco Bubble și cel de spălare rapidă de 15 minute. Vine cu programarea întârziată însă nu știu dacă dvs. folosiți așa ceva deoarece eu nu folosesc. Raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun și chiar mă miră că mașinile de spălat cu Eco Bubble au devenit așa de ieftine.

Concluzie

Dacă ar fi să-mi achiziționez o nouă mașină cred că acesta ar fi prima alegere. Nu costă deloc mult și ce îmi place cel mai mult e faptul că are consumul mic de curent. Poate că pe unii îi atrage mai mult spălarea ecologică, dar cei mai puțini verzi cred că nu sunt interesați de acest aspect. Pentru a vă face o părere despre acest model vă invit să vizionați clipul de alături care e un preview la un model similar.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung EcoBubble WF1702WSV2”

Comentariile sunt închise.