Mașini de spălat Samsung Eco Bubble

Multă lume vrea să-și cumpere o mașină de spălat rufe Samsung Eco Bubble, însă nu prea știe ce presupune această caracteristică. În rândurile de mai jos voi descrie pe scurt această caracteristică, voi prezenta câteva modele populare și un preț aproximativ de plecare. În primul rând trebuie subliniat faptul că aceste mașini nu costă deloc mult deoarece au un preț bun

Ce presupune Eco Bubble

Eco Bubble e o inovație tehnologică întâlnită doar pe modelele de mașini de la Samsung și toate modelele care au această caracteristică sunt superioare altor modele similare de la competiție. Astfel, EcoBubble presupune că mașinile utilizează aerul și apa pentru a dizolva detergentul și că se creează niște bule de curâțare mai eficiente, fără a folosi prea multă apă caldă. În acest fel detergentului îi este permis să pătrundă uniform în rufe (e absorbit mai rapid de rufe, de undeva de 40 de ori mai repede). Această caracteristică realizează o spălare profundă și sigură.

În principal acest proces de spălare presupune haine mai rezistente (e nevoie de mai puțină acțiune mecanică) și economie de resurse (se utilizează mai puțină apă caldă, undeva la 70% mai puțin curent), dar trebuie selectat programul Super Eco.

Modele recomandate

Eu recomand modele cum ar fi WF 1602W5C/YLE, WF 1702WSV2, WF 1602WQU deoarece au incredibil raport între preț și calitate.

Concluzie

În cazul în care ești o persoană în tendințe atunci un astfel de model ar fi pentru tine. Nu doar că spală mai bine, ci și consumul de curent e mult inferior, iar cele cu Fuzzy Logic au și un consum de apă mai mic deoarece resursele sunt alocate în funcție de cât de plină e cuva.

Te-ar mai putea interesa

8 comentarii la „Mașini de spălat Samsung Eco Bubble”

 1. Si eu am achizitionat de curant un astfel de model la un pret bun si ce trebuie sa remarc e faptul ca preturile unt mai mici decat in 2011 si asta e foarte bine pentru noi consumatorii.

 2. O mentiune, daca va achizitionati o astfel de masina atentie la cat dero puneti in ea. Prima data cand am folosit-o mie mi s-a infundat furtunul de la prea mult dero. Din pacate, un minus al acestei masini este ca nicaieri nu este precizat ce cantitate de dero trebuie sa pui. Nici macar recipientul pentru dero nu este gradat si nici nu este inchis, ca la masinile clasice, torni cat crezi tu in el…daca pui prea mult ti se infunda. Am sunat la Samsung sa ii intreb dc nu scrie in manual si nici pe masina cat dero sa pui si mi-au zis ca nu au cum sa scrie pt ca fiecare marca de dero este diferita. Am insistat sa imi zica ce cantitate si mi-au spus ca „NU STIU”.

 3. Da ,,Ramona” este un raspuns pertinent din partea celor de la Samsung.Cantitatea de „dero” pe care trebuie sa o pui este scrisa pe ambalajul detergentului pe care il folosesti nu pe masina de spalat!Eu tind sa cred ca ai folosit „detergent” manual care face f multa spuma si nu poate fi folosit la masinile de spalat! Foloseste detergent automat,dozeaza dupa indicatiile de pe ambalajul detergentului(dozarea se face in functie de culoare,material,cantitate de rufe)si o sa fie in regula!
  Detin Samsung WF1602WQU si sunt extrem de multumit!

 4. Eu am Ceramic Heater Samsung WF 8500NMW8/YLE si se pare ca acelasi lucru se intampla cu compartimentul de detergent daca pun prea mult. Se infunda furtunul care duce de la compartiment in cuva.

 5. Revin cu o completare. e vorba de acest furtun:

  in care se acumuleaza detergent si ramane infundat

 6. Am achizitionat aceasta masina de curand. Nu pot spune ca este neaparat stralucita. Isi face treaba decent.
  Ceea ce ma deranjeaza insa este faptul ca daca am sosete, prosoape de mici dimensiuni sau hartie care sa impiedice imbinarea culorilor, acestea raman blocate intre hublou si garnitura acea de cauciuc. Destul de neplacut pentru ca nu se spala bine!

 7. Mi am luat anu trecut masina de spalat Arctic regret acum vreau sami iau samsung eco buble singura frica este cu sifonatu hainelor vreau sa stiu cine îmi zice la pr scurt ies ok hainele

 8. Mar interesa masina de 7kg sau 8 dar sper sa aibe anti șifonare la toate programele o să mio iau ma puteti ajuta cine o are sa mi zica cum merge

Comentariile sunt închise.