Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4W, model clasa A+++

Mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4W e un model cu 1400 RPM, capacitate mare de stocare (8 kg) și un consum infirm de curent (dovedit prin clasa A+++ de eficiență energetică). După caracteristicile menționate anterior vă puteți da seama că e vorba despre un electrocasnic premium pentru cineva în căutarea unui model rezistent, iar acest lucru e susținut de rezistența ceramică și tamburul diamond.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care face parte din gama de vârf de la Samsung deoarece are incorporate toate tehnologiile lor, nu doar Eco Bubble.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Caracteristicile modelului Samsung WF80F5E5W4W sunt de top deoarece are un consum minim de curent, de apă și de timp. De exemplu, vine chiar și cu programul de 15 minute pe când majoritatea mașinilor au program de 30 minute. Normal că are și Fuzzy Logic, adică acea caracteristică utilă care presupune un consum de resurse în funcție de necesar, deci dacă în cuvă sunt doar două kilograme atunci aparatul o să-și adapteze resursele în funcție de acestea.

Lucrurile bune la acest model sunt prețul deloc mare, multitudinea de funcții și facilități (ceramic heater, diamond drum, fuzzy logic, eco bubble etc), consumul redus de resurse, cele 1400 rotații și panoul de control modern. (Chiar dacă iniția o să dați ceva mai mult pe acest aparat, pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii datorită acestui consum mic re curent și de resurse în general).
Singurul minus ar fi că e nevoie să citiți manualul deoarece e un aparat cu multe lucruri care nu le întâlnești la alte modele și de aceea e bine să știi despre ele și cum să utilizezi aparatul în cunoștință de cauză.

Acest model este unul modern, dar și accesibil. Probabil că propoziția anterioară ar caracteriza pe deplin aparatul. Oricum, e interesant cât de mult s-au ieftinit modelele cu Eco Bubble și Fuzzy Logic… îmi amintesc că în urmă cu 1-2 ani prețurile acestora sărea pragul de 2500 lei, iar acum le găsești undeva la 2000 lei… poate și sub dacă prinzi o ofertă.

Te-ar mai putea interesa