Samsung Eco Bubble WF80F5E0W2W, mașină clasa A+++

Samsung Eco Bubble WF80F5E0W2W e un model premium de mașină de spălat datorită caracteristicilor incorporate cum ar fi incredibila clasă de eficiență energetică, sumedenia de programe și multitudinea de sisteme. Rar mai vezi un model cu clasa A+++ (trei de plus) la un preț așa de mic.
Datorită capacității cuvei de 8 kilograme e un model pentru familii mari sau pentru pensiuni.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani nu o să găsești ceva la fel de bun deoarece are până chiar și Fuzzy Logic, adică acel sistem automat care reglează parametrii de spălare în funcție de cât de încărcată e cuva.
Din imaginea alăturată se poate vedea mai bine cum arată acest aparat, deci aproape identic cu restul modelelor noi de la acest brand.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile tehnice ale modelului Samsung WF80F5E0W2W sunt foarte bune deoarece mașina de tip frontală are ecran LED, centrifugare la 1200 rotații și o eficiență incredibilă pe partea de consum de curent. Venind cu Diamond Drum presupune că electrocasnicul o să fie „grijuliu” cu țesăturile delicate.
Ca la oricare altă mașină de spălat Samsung, și aceasta are o greutate redusă de 61 kilograme ceea ce o să o facă ușor de montat sau mutat.

Lucrurile pozitive ale acestei mașini sunt prețul nu prea mare (acum e la reducere), nivelul de zgomot scăzut, tehnologia Eco, programul rapid de 15 min și altele. Nu era rău dacă avea rezistență ceramică, adică Ceramic Heater (asigura o durabilitate mai bună a mașinii). În privința programului de detectare automată a cantității acesta putea să lipsească. Aici mă refer la Fuzzy Logic și asta deoarece programul rapid (pe care l-am menționat mai sus) putea să vă ajute ca o alternativă.

Concluzia mea e că aparatul acesta își merită banii, fiind foarte bun pentru cei care au foarte mult de spălat. Cu un astfel de aparat nu o să trebuiască să spălați de mai multe ori pe zi. Dacă vă interesează cum arată atunci vă recomand să vă uitați la clipul de alături, dar trebuie să vă avertizez că e un preview la un model similar.

Te-ar mai putea interesa