Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W, mașină spălat clasa A++

Update: Samsung România organizează un concurs pe pagina Facebook Samsung România prin care dacă cumperi o mașină de spălat Samsung Eco Bubble (modelele WF70F5E0W2W/LE, WF70F5E5W2W/LE, WF80F5E0W2W/LE, WF80F5E5W4W/LE, WF906U4SAWQ/LE, WF1124XAC/YLE) în perioada 18 iunie – 25 septembrie 2013 poți câștiga zilnic, prin tragere la sorți, o tabletă Galaxy Tab 2 7.0 Wi-Fi. Trebuie citit și regulamentul deoarece e foarte stufos.

Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat foarte eficiente din toate punctele de vedere atunci îți recomand Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat foarte bun care face din generația nouă.

Aspect

Se poate vedea de la o poștă că e vorba despre un aparat premium. Are un ecran mare, iar butoanele sunt așezate așa încât să fie ușor accesibile și utilizate fără prea mare bătaie de cap.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Cea mai importantă caracteristică a mașinii e Eco Bubble care presupune economie foarte mare de resurse și o spălare foarte eficientă. O altă caracteristică utilă e cea Diamond Drum care are legătură cu cuva șui face ca hainele să se miște mai bine prin cuvă. E un model mediu ca mărime, iar acest lucru ni-l putem da seama după faptul că are o capacitate de 7 kilograme, iar cele 1200 rotații pe minut ne spun că mașina are clasa de centrifugare B. Datorită unui consum foarte mic de curent, aparatul are și o clasă de eficiență energetică excelentă A+++ (da, are 3 plusuri).

Păreri pro şi contra

Poate că unii vor spune că are un preț prea mare, dar eu nu cred că așa deoarece datorită clasei foarte bune de eficiență energetică o să economisiți curent și de aceea o să vă recuperați banii pe parcursul utilizării. Vine cu foarte multe tehnologii utile, iar programele sunt la fel de utile. Aș aminti programul rapid de 15 minute care ajută la o spălare rapidă a unui tricou sau ceva de genul.

Concluzie

Dacă ai un buget peste medie atunci îți recomand acest aparat. Când îți cumperi o mașină de spălat rufe trebuie să te gândești că o cumperi pentru vreo 5 ani și de aceea ar trebui să alegi un model bun și nu să te uiți prea mult la preț. Modelul de față vine cu o garanție de 2 ani, iar dacă vrei poți să-i mărești garanția până la maxim 4 ani.

Lasă un comentariu