Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W, mașină spălat A+++

Dacă ești o persoană care se respectă și își cumpără doar ce e mai bun atunci îți recomand acest model Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W deoarece are un consum incredibil de mic de curent, preț rezonabil și multe funcții utile. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare având în vedere că vorbi, despre un model Eco Bubble al anului 2013.

Aspect

Se poate vedea că acest model WF70F5E0W2W, arată precum restul modelelor din această perioadă de la Samsung. Vine și cu un ecran mare pe care sunt afișate diferite informații cum ar fi etapa de spălare și timpul rămas. Panoul de comandă e unul foarte simplu și ușor de utilizat de oricine.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Fiind un model cu o capacitate de 7 kilograme putem spune că e destinat familiilor medii ca mărime. Consumul nu e deloc mare deoarece are clasa de eficiență energetică A+++. Deci, e un model foarte bun pentru acele persoane care sunt mai verzi. Astfel, chiar dacă prețul inițial de achiziție e mai mare, pe parcursul utilizării ei o să recuperați din bani prin facturi la electricitate mai mici.

Păreri pro şi contra

Nu aș putea spune că are ceva ce nu-mi place, iar lucrurile pozitive sunt garanția de 2 ani, simplitatea în utilizare datorată panoului de comandă poziționat intuitiv și format din puține butoane, și multitudinea de tehnologii incorporate. Atunci când spală sau se realizează procesul de centrifugare, zgomotul e unul mic, adică la spălare e de 62 dB, iar la centrifugare e de 76 dB.

Concluzie

Dacă vrei să speli rufe repede și cu un consum mic de resurse atunci acest model ar trebui să fie pe lista ta de cumpărături. Vine cu funcții și programe cum ar fi programul rapid de 15 minute, Eco Bubble și Diamond Drum. Normal că cela mai apreciat e acela Eco Bubble deoarece face ca spălatul rufelor să se facă cu mai puține resurse și rapid. Nu trebuie neglijată nici caracteristica Fuzzy Logic care are legătură cu adaptarea resurselor în funcție de cât de încărcată e cuva cu rufe.

Te-ar mai putea interesa