Samsung Eco Bubble WF60F4E5W2W, mașină slim

Samsung Eco Bubble WF60F4E5W2W e un model de mașină slim care poate fi considerată premium datorită caracteristicilor incorporate. Vine cu Eco Bubble, Diamond Drum și altele, motiv pentru care aș recomanda aparatul de față cuiva cu un buget mic care vrea o mașină de spălat eficientă (clasa de eficiență energetică e A++) pe bani puțini.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci are și Fuzzy Logic Controls. Tehnologia Fuzzy Logic are legătură cu economia de resurse, mai exact mașina de spălat rufe are senzori care detectează automat cantitatea de rufe și în funcție de aceasta își optimizează resursele.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații se descurcă de minune deoarece are 1200 rotații, clasa A++ de eficiență energetică, program rapid de spălare și nu face mult zgomot. Multă lume va aprecia Samsung WF60F4E5W2W deoarece e slim, iar asta va ajuta la faptul că poate fi montată cu un efort minim oriunde doriți (greutatea sa e redusă deoarece e de 55 kilograme).
Pe lângă numeroasele programe vine și cu programare întârziată, lucru care e foarte bune deoarece vă ajută să spălați la ce oră doriți.

Lucrurile bune la acest model sunt eficiența (din toate punctele de vedere, de la eficiență energetică până la cea la spălare), funcțiile numeroase (și utile) și numeroasele programe. Alt lucru bun e că nu scoate prea mult zgomot… la spălare având un nivel de zgomot de 61 decibeli.
Nu era rău dacă acea clasa A+++ pe partea de economie de curent și dacă centrifugarea se realiza cu 1400 rpm.

În rest, acest model e unul care nu doar arată bine, ci și se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre spălatul rufelor. Nu are Time Manager precum mașinile Electrolux, dar programul rapid de 15 minute cred că o să vă ajute mult, la fel și Fuzzy Logic. Iar Ceramic Heater (rezistența ceramică) o să facă aparatul electrocasnic mai durabil.
Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece panoul de comandă e unul relativ simplu (cu puține butoane), iar ecranul LED e unul mare așa încât să vedeți clar ce face mașina.

Un comentariu la „Samsung Eco Bubble WF60F4E5W2W, mașină slim”

  1. Buna ziua.
    Va deranzej cu o intrebare. Tocmai ce am cumparat modelul (19.11.2016), vreau sa-l inrtegistrez pe site/ul Samsung, dar nu pot satorita seriei care are doar 15 caractere in loc de 16 minim cerute pe site.
    Ati putea sa-mi spuneti unde se afla seria, poate ce am scris pe site nu este seria?
    Va multumesc.
    Cu stima, Marius Semenescu.

Lasă un comentariu