Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W, mașină spălat slim

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W e un model foarte popular datorită prețului mic, a celor 1200 rotații pe minut și a clasei energetice foarte bune care e A++. Un astfel de model ar fi perfect pentru cineva în căutarea unui aparat premium care să fie premium și bun pentru o familie medie. De obicei modelele premium sunt gri, dar acesta e alb… și e foarte bine așa.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani beneficiem de un aparat care nu e doar ieftin, ci și foarte eficient când vine vorba despre spălat. De exemplu, caracteristica Eco Bubble înseamnă că are un consum de resurse cu până la 70 procente mai mic în comparație cu alte mașini de spălat similare.

Aparatul
Aparatul

E un model care se încarcă frontal de tip slim, iar asta înseamnă că nu ocupă deloc mult loc în locația de depozitare. Eficiența pe partea de consum de curent e A++ deoarece consumă foarte puțin curent, iar datorită celor 1200 rotații are clasa B de centrifugare.
Normal că are numeroase programe printre care se numără cel de 15 minute, dar și unul cu consum redus de energie.
Beneficiază de programare întârziată, însă nu știu cât de utilă e această caracteristică deoarece în România curentul costă la fel de mult noaptea precum ziua.

Lucrurile care le apreciez la acest model sunt multitudinea de funcții și tehnologii incorporate (Eco Bubble, Ceramic Heater etc), prețul care nu e mare și multele programe. Nici pe partea de zgomot nu stă rău pentru că la spălare are un nivel de zgomot de 61 decibeli, iar la centrifugare cu 13 decibeli mai mult. Lucrurile care ar fi putut sta mai bine ar fi mai multe rotații (ceva de genul 1400 rotații) și o capacitate mai mare de stocare a cuvei.

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită banii deoarece e un model apărut de curând și e foarte ieftin. Tehnologiile deosebit de utile care le incorporează sunt cea EcoBubble și cea Ceramic Heater. Cea de-a doua are legătură cu rezistența presupunând că aparatul are o rezistență ceramică care este foarte rezistentă făcând ca aparatul electrocasnic să țină mai mult.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W, mașină spălat slim”

  1. Acest model e unul care nu doar arată bine, ci se comporta fara reprosuri. Economia de curent se vede fata de masina care o aveam anterior si ce ma uimeste cel mai mult e pretul foarte mic pentru o masina Eco Bubble.
    Intentionam anul trecut sa-mi iau o masina similara dar am mai stat putin datorita pretului mare.

  2. Am aceasta masina de spalat, este cumparata in octombrie 2013 si de 2 luni imi face problem: face zgomot la centrifugare (inainte nu facea), scartaie la spalarea rufelor (cred ca se freaca tamburul de garniture) si numai ia balsamul. Am reverificat asezarea masinii pe pardoseala, este in regula, ii fac la o luna jumate o spalare la temperature mare a apei o spalare in gol cu Vanish o solutie speciala, nu uit sa pun Calgon la fiecare spalare, am tinut-o din scurt. Mai am o masina de spalat (cea veche0 cu care spal rufe groase si urate, adidasi papuci, etc.

Comentariile sunt închise.