Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W, mașină de spălat Slim

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W e un aparat electrocasnic mare dar totuși mic. Spun asta deoarece spre deosebire de alte mașini de spălat, aceasta are o adâncime de 40 cm deci e mai îngustă. Aceste mașini poartă denumirea de Slim și se adresează celor care au încăperi înguste. Din păcate nu la toate electrocasnicele mari veți găsi alternative mai compacte, unele au dimensiuni standard care pot fi doar depășite. Există modele care arată similar cu acest model doar unele caracteristici tehnice sunt diferite.

E destul de ieftină, motiv pentru care o și recomand, iar fiabilitatea e una ridicată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Din poza de sus se poate observa ușor că are încărcare frontală și e bine să nu depășiți cantitatea maximă de spălare. Panoul de control e unul cu control mecanic, ecran LCD generos cu diverse funcții etc. Pe partea de centrifugare are 1000 RPM deci clasa de eficiență e decentă. Clasa de eficiență energetică e A++ și e mult superioară celor de la modelele vechi.

Ca și programe de spălare are: rapid, prespălare, Daily Wash, super Eco Wash, sintetice etc. La capitolele funcții și siguranță are: Eco Buuble, filtru auto-curățare, centrifugare, detectare spumă, blocare butoane. Caracteristici speciale sunt următoarele: Diamond Drum, rezistență ceramică, butoane touch și altele. Dimensiunile sale sunt următoarele: 85 cm înălțime, 60 cm lățime și 40 cm adâncime. O mașină de spălat clasică are adâncime de 55-60 cm, dar cu timpul ele pot spăla la fel de mult chiar și dacă sunt mai compacte. În prezent cele, cu adâncime de 60 cm pot spăla chiar și 7-10 kg de rufe.

Plusuri: fiabilitate, eleganță, preț atractiv, tehnologii noi, consum redus, Diamond Drum și rezultatele sunt pe măsură.
Minusuri: nu sunt.

Samsung WF60F4E0W0W din seria Eco Bubble e una dintre cele mai ieftine modele, însă spre deosebire de altele, aceasta ocupă puțin spațiu. Mașinile mai compacte pot fi puse într-un dulap pentru a se integra mai bine sau poate vreți să o puneți într-o cămară și să o protejați de praf sau cenușă (dacă o puneți în aceeași încăpere cu centrala de încălzire).

Te-ar mai putea interesa