Samsung Eco Bubble WF1802XEC

Mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF1802XEC e un model cu centrifugare de 1200 RPM, o capacitate de 8 kg, cu clasă A++ și display LED. Aparent pare a fi cel mai performant model de la acest producător însă nu e chiar așa, mai mai performant e WF1124XAC care suportă 12 kg de rufe și alte caracteristici tehnice mai bune. Vine cu tambur Diamond, rezistență ceramică și cu motorul fără perii Digital Inverter. Mai trebuie să adaug faptul că e un model Slim (îngust) deoarece are o adâncime de 45 cm pe când modelele clasice au 60 cm. Toate aceste tehnologii vor îmbunătății procesul de spălare (țesăturile vor fi protejate cu Diamond Drum, spălare mai eficientă cu Eco Bubble și detectarea automată a încărcăturii cu Fuzzy Logic), vor micșora/menține constant consumul de energie și vor mări durata de viață a mașinii. Samsung WF1802XEC are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
De aproape

Specificații tehnice

Capacitatea maximă de încărcare e de 8 kg și mi se pare foarte mare având în vedere că are o adâncime de numai 45 cm. Deci poate fi pusă oriunde doriți fără să ocupe mult spațiu și astfel nu va sta în cale. Datorită controlului logic Fuzzy, programul se va ajusta în funcție de cantitatea introdusă. Pe partea de eficiență are clasele de energetică A++ , la spălare A și la centrifugare B. După cum ziceam anterior, consumul său e mic – 1.02 kWh într-un program. Programele sale de spălare sunt multe: spălare manuală (lână), sintetice, ușor de călcat, jeans, bumbac, prespălare, baby care etc. Ecranul LCD oferă câteva informații utile (referitoare la câțiva parametrii) în timpul spălării.

Ca și funcții mașina de spălat Samsung WF1802XEC are: programare întârziată (această funcție poate fi găsită și sub denumirea de pornire întârziată), detectarea încărcăturii și control supraîncălzire. La capitolul siguranță stă destul de bine: filtru auto-curățare, sistem siguranță împotriva copiilor și pentru detestarea spumei.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: funcție specială pentru curățarea tamburului, design ergonomic, ecran LCD mare, e foarte silențioasă, îngustă și spală eficient cantități mari de rufe.

Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Concluzie

Această mașină de spălat Samsung WF1802XEC e una dintre cele mai bune modele de pe piață și care v-o recomand. Iar dacă nu aveți prea mulți bani, fie optați pentru varianta ratelor fie alegeți un model inferior tot de la acest producător. JOs am pus un clip cu un model foarte similar (cel menționat sus):

Te-ar mai putea interesa