Samsung Eco Bubble WF1704WSV2

Mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF1704WSV2 e un model cu centrifugare 1400 RPM, o capacitate de 7 kg, eficiență A++ și ecran LED. Din nunele său, se poate observa că nu e un model obișnuit ci unul cu tehnologie Eco Bubble care mărește eficiența mașinii de spălat la performanțe minime (temperatură scăzută, viteză de centrifugare mică și cu un consum mic de apă). Bineînțeles are și tambur Diamond care e cel mai bun model de pe piață. Acesta nu deteriorează țesăturile chiar și dacă vine cu adâncituri (celule în formă de diamante). Ca și la restul modelelor și aceasta are protecție ceramică (radiator ceramic) care are o durată de viață mai mare decât a celor clasice iar consumul de energie nu e afectat (deoarece calcarul nu se mai depune pe radiator). Un model similar care s-ar putea să vă intereseze e WF1602WQU. Samsung WF 1704 WSV2 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În mare
De aproape

Specificaţii tehnice

Chiar dacă poate spăla 7 kilograme de rufe, se pot spăla chiar și cantități inferioare de rufe deoarece are Fuzzy Logic (tehnologie care detectează automat încărcătura). Samsung WF1704WSV2 e cunoscută și pentru eficiența energetică A++ care scade considerabil factura la curent (consumă circa 1.05 kWh). Spun asta în cazul în care aveți deja o mașină cu eficiență A. Deasemenea are eficiență la spălare A și la centrifugare A. Programele sale sunt destul de multe și nu cred că lipsește vreunul: delicate, ușor de călcat, spălare lână (manuală), prespălare, rapid 15 minute, sintetice, bumbac, jeans și consum redus. Dar are și câteva programe speciale adică care nu le găsiți la prea multe modele: rufe închise la culoare, baby care, spălare dificilă, mătase+dantelă și clătire + centrifugare.

Pe partea de funcții și siguranță vine cu următoarele: control supratensiune, auto-diagnostic (vă ajută să detectați probleme mașinii), detectare spumă,  filtru auto-curățare, pornire întârziată etc. Nu e o mașină de tip Slim și de aceea aveți nevoie de un spațiu de depozitate de 60 cu 60 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Diamond Drum, spălare Eco cu spumă, eficientă, protecție ceramică, Fuzzy Logic dar și altele.

Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Concluzie

Această mașină Samsung WF1704WSV2 e recomandarea mea dacă doriți un aparat deosebit pentru spălarea rufelor. Există și câteva alternative de la acest producător cu o parte din aceste tehnologii, dar aceasta mi s-a părut cea mai bună. Pentru a vă face o idee despre ea, v-am pus și un clip cu un model foarte similar:

Te-ar mai putea interesa