Samsung Eco Bubble WF1602WQU

Îmi plac electrocasnicele Samsung deoarece par realizate cu o foarte mare grijă legată de detalii, iar mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF1602WQU e un astfel de electrocasnic. E unul dintre cele mai noi modele de Eco Bubble și despre preț se poate spune că e unul foarte accesibil deoarece Samsung WF1602WQU are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Vine cu o garanție standard de 2 ani însă presupun că peste o scurtă perioadă de timp o să-i puteți extinde garanția la mai mult. Ceva mai nou e WF1702WSV2 și ar fi recomandată pentru cei care au nevoie de caracteristica Fuzzy Logic.

Poze

Se poate vedea că WF 1602 WQU arată foarte bine și panoul de control e unul foarte modern cu multe butoane și beculețe. Nu cred că va fi foarte greu de folosit deoarece panoul e unul clar realizat, iar dacă nu vă descurcați prea bine atunci o să vă sară în ajutor manualul de utilizare al electrocasnicului.

Din față

Specificaţii tehnice

WF1602WQU este adus în magazinele românești de curând deoarece este apărută prin 2012. Vine cu o mulțime de tehnologii care mai de care mai utile printre care se numără Eco Bubble, Fuzzy logic, Diamond Drum și altele. Spălarea durează între 15 și 60 de minute, iar cele 15 minute reprezintă programul de spălare rapid. Consumă foarte puține resurse și de aceea are clasa de eficiență energetică A++ deoarece consumă o,9 kwh într-un program normal, iar consumul de apă e și el mic deoarece consumă 48 litri… tot într-un program standard.

Păreri pro şi contra

Pro: e eficientă deoarece are clasa A++ la consum de curent, A la spălare și B la centrifugare; prețul e unul mic în comparație cu multitudinea de tehnologii incorporate și performanțele la spălare; are un program rapid foarte scurt în comparație cu alte electrocasnice de genul. (Foarte interesant e faptul că are o greutate mică de sub 60 kilograme chiar dacă nu e un electrocasnic slim.)
Contra: nu am ceva negativ de precizat în legătură cu aparatul.

Concluzie

WF1602WQU a apărut de curând în comerț și chiar dacă are un preț ușor mare trebuie știut că pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii deoarece consumă puține resurse fizice (datorită Fuzzy logic care ajustează resursele în funcție de cât de plină e cuva cu rufe), timp, dar și va avea mai multă grijă de hainele dvs așa încât acestea să reziste la mai multe spălări.

Te-ar mai putea interesa