Samsung Eco Bubble WF1124XAC

Mașina de spălat Samsung Eco Bubble WF1124XAC face parte din segmentul Premium deoarece vine cu clasa A+++, viteză de centrifugare de 1400 RPM, capacitate de 12 kg, tehnologii inovatoare și 15 programe de spălare. Deci prețul său e destul de justificat și spun asta deoarece nu-i lipsește absolut nimic. Deci dacă aveți un buget generos și doriți să faceți o investiție, acesta e modelul căutat. O alternativă de trei ori mai ieftină și de la același producător e Drum Samsung WF9702N3C. Acesta se adresează familiilor numeroase sau acelor persoane care spală destul de rar rufele, astfel că au de spălat cantități mari. Având în vedere dimensiunile sale, poate fi considerată cea mai compactă mașină de spălat rufe de la ora actuală (nu e cu mult mai mare decât o mașină obișnuită). Pe lângă performanțele sale de invidiat, e eficientă (A+++) și are un design destul de ergonomic, astfel încât să spălați confortabil. După cum am precizat anterior, aveți nevoie de un buget generos pentru a o achiziționa deoarece WF1124XAC are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
De aproape

Specificații tehnice

E evident faptul că Samsung WF1124XAC e un model cu încărcare frontală, spre deosebire de altele, acesta suportă o cantitate maximă de 12 kilograme iar datorită ușii largi, puteți introduce chiar și pături. Restul caracteristicilor tehnice sunt foarte bune și mă refer în special la clasele de eficiență (energetică A+++, la spălare A și la centrifugare A), viteza de centrifugare (1400 de rotații pe minut) și dimensiunile sale (ocupă un spațiu de 60 cu 60 cm). Astfel că are un consum de  78 litrii într-un program standard și 1.32 kW. Are în jur de 12 de programe de spălare: prespălare, lână, sintetice, bumbac, spălare manuală, consum redus energie etc. Pe partea de funcții și siguranță are următoarele dotări: filtru de auto-curățare, siguranță împotriva copiilor, detectare spumă, protecție împotriva inundațiilor, control supraîncălzire, ecran LCD (oferă informații cu referire la timpul rămas și etapa programului de spălare), pornire întârziată etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: foarte silențioasă în timpul spălării (circa 52 dB), Eco Bubble, eficientă (consum redus de energie), performantă, compactă, poate spăla multe rufe, arată foarte bine, ecran digital generos și multe altele.

Minusuri: putea fi mai accesibilă.

Concluzie

Acest Samsung Eco Bubble WF1124XAC e unul dintre puținele modele și sunt curios când vom vedea o parte din aceste caracteristici și pe modelele uzuale. Jos am pus o prezentare a acestei mașini și astfel vă puteți face și o idee despre cum arată:

Te-ar mai putea interesa