Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE

Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE este o mașină de spălat premium dotată cu facilitatea AddWash, clasa A3+, motor inverter și o mulțime de facilități utile.
Mașina poate fi utilizată în scopuri profesionale, dar și acasă, putând spăla pentru chiar și 7 persoane.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și poate fi utilizat în diferite scopuri. Din imaginea alăturată puteți vedea că aparatul e unul cu un panou de comandă modern, format dintr-un ecran mare și puține butoane.


Pro

Modelul Samsung WW12K8412OW/LE vine la pachet cu facilitățile AddWash și Eco Bubble. Acestea sunt unele foarte utile întrucât permit adăugarea de articole în timp ce mașina funcționează (aici mă refer la Add Wash) ori spălarea cu un consum foarte scăzut de resurse (Eco Bubble permite spălarea cu o reducere de până la 70 procente a energiei electrice).
Nivelul de zomot e unul scăzut întrucât vorbim despre 52 decibeli. Acesta e un nivel minimal valabil în cazul procesului de spălare. Iar, la centrifugare are 72 decibeli.
Pentru ca uscarea să nu dureze prea mult aceste rufe sunt stoarse foarte bine cu ajutorul centrifugării care are loc la 1400 rotații.
În cazul în care există o problemă cu mașina există posibilitatea de a depana inteligent prin intermediul Smart Check.
Dacă aveți rufe cu pete mai dificile atunci în acest sens vă va ajuta Bubble Soak. Aceasta e o tehnologie care înlătură o mulțime de pete dificile prin intermediul bulelor.

Contra

Probabil că singurul minus ar fi că nu are uscător integrat, dar rufele sunt stoarse foarte bine, iar uscarea va dura puțin.
Fiind un aparat cu o capacitate ceva mai mare (12kg) are și niște dimensiuni mai mari, dar nimic exagerat.

Verdict

În cazul în care doriți să cumpărați o mașină de spălat pentru o pensiune, local sau familie numeroasă atunci acest model ar fi recomandarea mea.
E un aparat cu durabilitate ridicată mulțumită rezistenței ceramice și motorului inverter (acesta e garantat la 10 ani).

Te-ar mai putea interesa