Samsung E2652 Wifi Dual Sim

Telefonul mobil Samsung E2652 Wifi Dual Sim White sau Champ Duos a fost anunţat în februarie 2011 şi a fost lansat în aceeaşi lună. L-ar recomanda faptul că suportă două cartele, capabilităţile multimedia, preţul mic (ca al lui E2222) şi sistemul de operare intuitiv. Are un preț bun Vezi prețul special de azi → şi e un preţ destul de bun în opinia mea.

Poze

Mai jos sunt două imagini cu acest telefon.

Pe masă
Spatele

Detalii tehnice

Specificaţiile tehnice ale telefonului Samsung E2652 cunoscut şi ca Champ Duos sunt în rândurile ce urmează. Are suport doar 2G, iar greutatea e undeva la 88 de grame. Ecranul are o diagonală de 256 mii de culori şi o diagonală de 2,6 inci. Rezoluţia e una decentă, adică de 240 pe 320 de pixeli. Pe partea de conexiuni are jack pentru căşti, data GPRS clasa 10, EDGE clasa 10 şi bluetooth. De asemenea are micro USB și WLAN, dar nu are suport 3G, GPS sau port infra roşu. Camera e cam slăbuţă deoarece e de doar 1,3 megapixeli şi poate filma la 15 cadre pe secundă. Are suport Java, asta însemnând că se pot juca jocuri pe el şi că suportă aplicaţii. Vine în două culori (alb şi negru), dar cred că varianta neagră va fi cea mai apreciată.

Câteva caracteristici speciale care ar trebui menţionate sunt faptul că are suport pentru două cartele, că are integrare de reţele sociale şi player multimedia capabil să redea şi filme mici.

Bateria e de 1000 mAh şi e de tip Litiu Ion, dar ţine destul de mult. În mod Stand-by ţine până la 470 ore, iar în când vorbiţi mai mult ar trebui să ţină undeva la 14 ore. SAR-ul e de undeva la 0,84 W/kg în zona capului.

Păreri pro şi contra

M-am gândit că ar fi interesante câteva păreri pro şi contra achiziţiei acestui telefon.
Pro achiziţia acestui telefon ar fi suportul pentru două cartele, sistemul de operare simplu, playerul capabil, greutatea mică şi autonomia mare a bateriei.
Contra achiziţiei ar fi lipsa uni sistem de operare extensibil cum e Android, lipsa conectivităţii 3G şi Wifi, şi camera cam slabă. Să nu mai zic de ecranul mic.

Preţul telefonului e undeva la 374 lei şi e posibil să fie unul dintre cele mai bune preţuri pentru un astfel de mobil.

Altenative

Ca o alternativă aş putea recomanda un Samsung E2222 care cam aceleaşi detalii tehnice, doar că e ceva mai ieftin.

Concluzie

Ţi-ai lua un astfel de tel mob Samsung E2652 Wifi deoarece e ieftin şi e făcut de o firmă recunoscută pe piaţa telefoanelor mobile. Această firmă a ajuns mai tare decât Nokia. 😉

7 comentarii la „Samsung E2652 Wifi Dual Sim”

  1. Cum poti sa enunti de mai multe ori in text ca nu are conectivitate WLAN, WiFi, cand pana si in numele telefonului este specificat WIFI?
    Decide-te are wifi sau nu are? Ca doar l-ai testat, butonat….

  2. Are, dar eu cred că am testat varianta fără wireless de am scris că nu are. Nu prea îmi pot explica greșeala. 🙁

  3. Un alt aspect de care sunt foarte curios. Permite primirea unui apel pe SIM2 daca tu vorbesti pe SIM 1? Eu am un Samsung D780, pe care functia asta functioneaza perfect, si e un model de acum vreo 4 ani. Parerile sunt impartite in aceasta prvinta, poate ai incercat si aceasta functie. Multumesc

  4. Din păcate nu am încercat acest lucru. Funcția nu mi se pare utilă și nu știu de ce ar implementa-o.

  5. Poate nu am fost destul de explicit. Eu am un sim orange si un cosmote, Daca vorbesc pe orange si in acelasi timp ma suna cineva oe numarul de cosmote, imi anunta in casca ca am un apel pe simul cosmote. Ba chiar pot comuta pe apelul acela. Utilitatea nu cred ca trebuie explicata, Daca acest lucru nu exista dual sim ar fi degeaba.

  6. Am înțeles altceva (apelare SIM2 de pe SIM1 😀 … cu același telefon). Normal că ceea ce spui tu e standard în aceste telefoane, dar serviciul „apel în așteptare” depinde și de operator (dacă îl ai activat, serviciul).

  7. :)) Daca vreau sa vorbesc cu mine ma uit in oglinda :)) Mersi pentru lamurire, apelul in asteptare e standard deja la toti operatorii, cel putin la cei prezenti in Romania 🙂

Lasă un comentariu