Samsung E2222 Dual Sim Duos

Un alt telefon cu două cartele (cu DUOS) de la Samsung este un telefon mobil Samsung E2222 Dual Sim Black care mai este numit și Samsung Chat 222 Duos și este unul foarte ieftin şi bun (ca E2652). E2222 vine cu diverse aplicaţii pentru siteuri de socializare cum ar fi Twitter, Facebook, dar şi pentru alte siteuri sau servicii. Deci vă permite să păstraţi legătura cu prietenii sau cu familia prin intermediul reţelelor de socializare sau a programelor de mesagerie. Samsung Ch@t 222 Duos poate fi şi un gadget de divertisment, şi anume puteţi asculta melodiile preferate datorită playerului cu care vine dar puteţi juca şi anumite jocuri pe acesta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». După cum vedeți de o parte și de alta a butonului OK are două butoane pentru comutare între SIM-uri (cel din stânga) și altul pentru mesaje. Vine ca o alternativă mai ieftină la C6712 sau C3322. Iar, o alternativă similară ar fi un C3222 Chat și costă aproximativ la fel.

Poze

Spatele texturat – ca și carbonul
Ca așa arată

Specificaţii tehnice

Cântăreşte doar 90 de grame. Samsung E2222 nu este un smartphone ci mai degrabă un telefon clasic cu funcție Duo Sim. Are un ecran TFT de 2.2 inci la o rezoluţie de 220 cu 176 pixeli. Bineînţeles are o tastatură QWERTY şi mufă 3.5 mm pentru căşti. Memoria internă nu este una foarte mare, 43 de mega, dar poate fi mărită cu un card de până în 16 giga. Pe partea de comunicații și porturi are GPRS clasa 10, bluetooth v2.1, mufă 3.5 mm și microUSB, dar nu are 3G, GPS, Wi-Fi și EDGE.

Camera foto/video este una VGA adică face poze de până la 640 cu 480 pixeli, are un zoom digital de 4x și filmează la calitate QCIF cu 15 fps. Are radio FM și are funcție de înregistrare FM.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: este ușor, ieftin, design elegant, este realizat din materiale destul de bune, este oferit de la un producător bun și cu experiență în domeniul electronicelor, autonomie de până în 12 ore în timpul convorbirilor și peste două săptămâni în stand-by, vine cu tehnologie pentru sunet 3D, OMA DRM, DNSe dar și alte funții și tehnologii utile.

Ca minusuri: la un așa preț, E2222 nu prea are multe tehnologii dar le are pe cele mai utile.

Concluzie

Acest Samsung E2222 Dual Sim Black este un telefon apărut prin iarnă și este un model de recomandat datorită prețului accesibil și a funcționalității sale.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung E2222 Dual Sim Duos”

  1. Ce s eintampla atunci cand esti implicat intr-o convorbire pe un SIM si esti sunat pe celalalt?
    1. Apelantul aude ton de „ocupat”
    2. Apelantul aude mesaj ca telefonul apelatului este inchis sau indisponibil?

  2. salut, nu mai pot primi şi trimite poze ,teme etc. prin bluetoth- Samsung e2222 dual sim

Comentariile sunt închise.