Samsung E2202, Dual Sim foarte ieftin

Samsung E2202, Dual Sim e un telefonul mobil foarte bun pentru cei în căutarea unui telefon cu suport pentru două cartele. Astfel, la un preţ bun Vezi prețul special de azi » poți scăpa de a purta două telefoane și ai parte de un telefon foarte calitativ. Fiabilitatea acestui model e foarte ridicată deoarece e realizat din materiale calitative, iar fiabilitatea e ridicată datorită garanției de 2 ani. Fiind așa de ieftin, îți permiți o husă de Samsung E2202 fără probleme.

Aspect

E un model de culoare neagră care arată oarecum similar lui Samsung E2252 Dual SIM, doar că are un ecran mai mic de 1.8 inci cu rezoluție de 120 x 160 pixeli. Din păcate e disponibil doar pe negru, dar e posibil să apară și pe alte culori, iar dacă nu vă place cum arată acest model atunci sunt alte modele Dual SIM Samsung.

Telefonul
Telefonul

Caracteristici tehnice

Nu aș putea spune că E2202 excelează la capitolul caracteristici deoarece are un ecran mic de 1.8 inci (4.5 centimetri), dar faptul că are are butoane e un lucru de apreciat. Nu e smartphone, dar suportul pentru carduri Micro SD de până la 16GB e unul prezent și de apreciat. Dacă vreți să transferați rapid niște fișiere atunci o să vă ajute portul bluetooth și chiar cel Micro USB.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; poate filma și fotografia; bateria ține mult (vreo 3-4 zile); cântărește puțin; e u;or de folosit de oricine, chiar și de cei care nu au treabă cu tehnologia; are radio care vă va ajuta să ascultați posturile de radio preferate; poate fi utilizat pentur a trimite e-mail-uri.
Contra: ecranul e mic; nu are Android; fiind un telefon foarte ieftin, nu e disponibil serviciul Garanția Plus.

Concluzie

Dacă te interesează un telefon mobil capabil și ieftin în același timp atunci un Samsung ar trebui să fie prima alegere. Faptul că are suport pentru două cartele e de apreciat deoarece, după cum ziceam la început, scăpați de grija a două telefoane. Eu aș spune că e un cadou ideal acum că se apropie sărbătorile de Paște care să-l oferiți copilului dvs.

Te-ar mai putea interesa