Samsung E2121

Acest telefon mobil Samsung E2121 e unul accesibil datorită caracteristicilor mai slabe. Pe scurt spus e un telefon mobil clasică cu cameră foto de 0.3 MP, ecran de 1.52 inci, memorie internă de numai 9 MB (dar are slot pentru card), player audio, bluetooth și baterie de 1000 mAh. Având în vedere că e ecranul e mic, nici nu are un consum așa de mare, de aceea autonomia e una foarte bună comparativă cu cea a telefoanelor mai scumpe. Având în vedere cât costă, nu văd de ce ați opta pentru un abonament deoarece și așa e ieftin la liber. Spun asta de oarece un astfel de model cu e acest E2121 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată conținutul
Așa arată conținutul
Mai de aproape
Mai de aproape

Specificații tehnice

Are o greutate de numai 74 grame care e destul de mică pentru un telefon așa de mic. Ecranul său de 1.52 inci are o rezoluție de 128 cu 128 pixeli. Nu e un ecran deosebit ci unul destul de ieftin care reproduce 65k culori. Pe partea de memorie are 9 MB și suport pentru carduri de tip MicroSD. Din păcate acesta nu suportă carduri mai mari de 2GB, dar nici nu cred că ați fi achiziționat un card mai mare având în vedere că veți stoca doar melodii pe el. Nu veți face multe poze cu acest telefon datorită senzorului de 0.3 MP, dar nici filmări (filmează VGA).

Pe partea de comunicații are GPRS, bluetooth și USB. Deci puteți accesa servicii web clasice (mail, wap etc). Lipsa 3G-ului presupune că nu veți avea cine știe ce internet, dar la un așa ecran nici nu vă era de folos. Se adresează celor care vor să vorbească cu prietenii sau să trimită mesaje. deci aveți nevoie de o autonomie superioară. E vorba de o autonomie de 560 ore în stand-by și 10 ore de convorbiri. Bineînțeles e vorba de autonomia maximă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: player media, slot pentru card de maxim 2GB, accesibil, autonomie mare, tastatură mai bună decât la alte modele ieftine, fiabilitate și toate accesoriile necesare.

Minusuri: cam mic ecranul.

Concluzie

Acest Samsung E2121 e o recomandare în acest buget și spre deosebire de cele de la Nokia, oferă o autonomie superioară și o fiabilitate la fel de bună. Dacă vreți să vedeți cum arată și care e conținutul, am pus un clip cu despachetarea sa.

Te-ar mai putea interesa