Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung E1920N

Acest monitor LCD Samsung E1920N este unul dintre cele mai ieftine modele de pe piață. Deci dacă aveți un buget redus și nu aveți posibilitatea să optați pentru unul mai sofisticat acest model ar fi cea mai bună alegere. Design-ul este unul simplu cu suprafață neagră semi-lucioasă care îi oferă ceva eleganță. Este un LCD clasic cu contrast mare, un număr de culori foarte mare, o diagonală generoasă și o rezoluție decentă. Se adresează celor care au nevoie de un ecran mai mare și mai nou pentru PC sau poate un înlocuitor pentru vechiul CRT. Nu este un model recent apărut dar cu siguranță este destul de bun pentru un LCD și în spacial că este oferit de Samsung care are o oarecare experiență în acest domeniu. Samsung E1920N are un preț bun Vezi prețul special de azi și vine ca alternativă la Samsung B2230H care este ceva mai scump deoarece are o diagonală ceva mai mare.

Poze

Cutie

Cam așa arată

Specificații tehnice

Ecranul acestui model este unul LCD de 18.5 inci. Acesta are un timp de răspuns de 5 ms, rezoluție HD+ de 1360 cu 768 pixeli (cât de laptop), un număr de 16.7 milioane de culori, luminozitate de 250 cd/mp, aspect 16 pe 9, contrast tipic de 1000 la 1, contrast dinamic 50.000 la 1, unghi de vizibilitate de 170 grade pe orizontală și 160 pe verticală.

Samsung E1920N vine cu standard TCO’5.0 și montare de tip VESA (7.5 cu 7.5 cm) dar nu beneficiază de TV Tuner și de boxe integrate. Pe partea de conectori vine doar cu port VGA. Ca și caracteristici speciale are: MagicBright3, temporizator pentru oprire, MagicAngle și. MagicEco. Are un consum de 20 W și are o greutatea de 3.45 kilograme.

Păreri pro și contra achiziției

Samsung E1920N are un consum foarte mic aproape cât un LED. Rezoluția este destul de bună pentru un așa ecran dar putea fi mai mare. Poate fi montat pe perete pentru a nu ocupa mult spațiu pe birou sau poate fi o soluție pentru cei care au un birou mai mic. În rest, specificații sunt destul de bune raportate la preț și deci este o alegere inteligentă.

Concluzie

Acest monitor LCD Samsung E1920N este unul foarte ieftin și foarte performant în comparație cu altele la același preț. Deci sunt destule motive pentru care acest Samsung E1920N ar putea fi următorul monitor pentru care veți opta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu