Samsung E1170

Telefonul mobil Samsung E1170 e un model ieftin fără prea multe chestii complicate. Ar un meniu ușor de folosit ca și la restul modelelor de la acest producător și care se găsesc într-un buget similar. Îl recomandă chiar și prețul care mi se pare ok pentru oricine își dorește un telefon mic dar nu pentru ascultat muzică deoarece nu are slot pentru card dar nici radio Fm. E ideal dacă aveți un abonament cu multe minute și mesaje iar smartphone-ul nu face față în special că-l folosiți și pentru navigare web. Deci nu e cazul să optați pentru un telefon Dual SIM, ci doar pentru un telefon ca acesta. Având în vedere că a fost lansat prin 2010, au mai apărut și alte modele care oferă mai multă funcționalitate. Însă, dacă nu aveți retenții acesta e acel telefon care vi-l recomand, deoarece E1170 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Conținutul pachetului
Conținutul pachetului
Telefonul
Telefonul

Specificații tehnice

La capitolul caracteristici tehnice nu prea am ce să vă spun. Suportă o cartelă de tip Mini-Sim, adică cartelă normală. Pentru dimensiunile sale, cântărește doar 73 de grame. Ecranul e destul de mare și detaliat pentru utilizare obișnuită – 1.25 inci la 128 cu 128 pixeli. E unul de tip CSTN având un număr de 65k culori. Tonurile de apel sunt polifonice (destule tonuri din care puteți alege). Memoria internă e de 16MB, iar pe el puteți stoca  până la 200 de contacte.

Bateria sa e una de 1000 Mah care presupune o autonomie în stand-by de peste 800 de ore și până la 10 ore de convorbiri. Sincer, nu strica dacă avea un player audio și card de memorie, adică să-l folosiți ca mp3 player. Dar sunt destule modele care pot fi considerate alternative la acesta în special dacă nu țineți mult la o astfel de autonomie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie mare, accesibil, fiabil, sunet puternic, ușor, rezistent la șocuri și ușor de folosit.

Minusuri: nu-mi place tastatura.

Concluzie

Acest Samsung E1170 se adresează celor care vor un telefon în plus și nu unul sofisticat deoarece vor să-l folosească la locul de muncă. E genul de telefon care poate fi lăsat chiar și la îndemâna copiilor deoarece e fiabil și realizat din materiale de bună calitate. Cu acesta puteți spune adio contractelor de telefonie pe 1 sau 2 ani. Jos am pus un clip cu despachetarea sa.

Te-ar mai putea interesa