Samsung DW60M6050BB/EO, model incorporabil cu control tactil

Mașinile de spălat complet incorporabile arată mult diferit față de cele standard și sunt destul de populare pentru că sunt corpuri speciale pentru ele, dar și pentru că nu sunt cu mult mai scumpe decât restul. Samsung DW60M6050BB/EO e una dintre acestea și oferă performanțe decente pentru acest buget. Aici mă refer la capacitatea de spălare foarte mare de 14 seturi, dar și la alte aspecte. Oricum, discutăm de un brand experimentat în domeniu care dorește să iasă mai tot timpul în evidență. În poza de jos se vede cam cum ar arăta cu un panou și mâner pe ușa sa, deci ea nu va fi prea vizibilă în bucătărie.

Panoul de control e unul avansat și se poate vedea că e destul de simplificat și compact, iar acesta e prezent pe partea superioară a ușii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vine cu un număr mare de programe pentru că are și câteva mai speciale pe lângă cel care le știm de la multe alte modele. Acestea pot fi selectare cu ușurință datorită noului panoul de control digital și cred că-l veți aprecia și voi. Chiar dacă spală mult – 14 seturi, acest model are o lățime similară cu restul – 60 cm.

Păreri pro și contra

Are un design simplu, panoul de control e simplificat și icoanele sale sunt de ajuns pentru a alege programul și funcția dorită. Aveți acces la meniul doar când deschideți ușa și așa e la toate modele din această categorie. Consumul de resurse e redus și se poate concluziona din clasele de eficiență foarte bune – A++ la energie. Un aparat eficient va economisi niște bani și pe termen lung veți observa că a meritat acei bani în plus care i-ați cheltuit.

Samsung DW60M6050BB/EO e un ajutor foarte important în bucătărie și care îl puteți folosi ori de câte ori aveți mai multe vase murdare, dar să nu uităm de tacâmuri ori tăvi, pentru că mașina are coșuri special pentru ele. Modelele premium oferă coșuri flexibile pentru a face loc pentru anumite articole și cred că e un plus pentru ele.

Te-ar mai putea interesa