Samsung DW60M6040FW/EC, model cu ecran LED

Samsung DW60M6040FW/EC e un aparat cu dimensiuni normale care beneficiază de încastrare standard (nu e incorporabil). Poate spăla 13 seturi cu unul din cele 6 programe, iar pentru a economisi resurse are posibilitatea spălării „Jumătate de încărcare”, dacă e vorba despre mai puţine vase.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de culoare albă care se integrează perfect în orice bucătărie. Dacă vă interesează ceva pe culoarea gri atunci modelul acesta ar fi o alternativă ce trebuie luată în considerare.


Păreri pro şi contra

Maşina Samsung DW60M6040FW/EC e una care e dotată cu 6 programe care sunt: delicat, rapid, intensiv, auto, economic şi prespălare. Spălarea rapidă durează 60 minute şi se adresează obiectelor nu prea murdare.
Vine şi cu opţiunea „Igiena” care presupune că se prelungeşte clătirea finală şi temperatura apei creşte la 70 grade.
Consumul de resurse nu e prea mare întrucât are clasa A++ pe parte de consum energetic. Consumul anual de curent e de 262 kWh şi per ciclu e de 0,92kWh.
Referitor la consumul de apă trebuie spus că per ciclu consumă 10 litri, iar pe an 2940.
Dimensiunile sunt de 84x60x60 îxlxa cm, iar greutatea e de 50 kg.

Astfel de aparate sunt foarte bune pentru persoanele interesate de mai mult timp liber şi vase perfect curate. Consumul de apă şi curent va fi la minim deoarece e un aparat gândit să facă economie.
Maşina aceasta e bună pentru acasă cât şi în scopuri comerciale (local, pensiune etc) întrucât poate spăla până în 13 seturi de vase, iar dacă trebuie să spălaţi mai puţin atunci se poate folosi opţiunea de încărcare la jumătate ori programul rapid.
Părere mea e că un astfel de electrocasnic nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie, mai ales că nu consumă mult curent. După utilizarea ei o să vedeţi că viaţa cu aşa ceva e mult mai bună şi nu o să puteţi să trăiţi fără aşa ceva.

Te-ar mai putea interesa