Samsung DW60M5050FW/EC, mașină de spălat vase albă

Mașina de spălat vase Samsung DW60M5050FW/EC e una cu design alb, deci e vorba de un model standard. La cele incorporabile nu se vede ușa ori veți vedea doar panoul de control (parțial incorporabile). Control e complet digital și e vizibil tot timpul, chiar și cât spală (îl compar cu cel al modelelor incorporabile). Se poate vedea cu ușurință timpul rămas ca și la mașinile de spălat rufe. Mie îmi plac mai mult cele standard de 60 cm pentru că pot fi instalate ușor, au un interior spațios și puteți spăla orice articol.

Interfața e una prietenoasă că doar discutăm de un aparat de la un brand foarte popular. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O capacitate de 13 seturi e suficient și în zilele în care nu aveți multe vase, puteți pune o cantitate pe jumătate. Astfel se economisesc bani, dar să nu uităm că are și eficiență energetică A+ care e de ajuns. Sunt modele care sta ceva mai bine la partea de eficiență dar diferențele nu sunt sesizabile, oricum consumul variază în funcție de programul ales. Sunt prezente cinci programe de spălare care le știți de la oricare alt model, la care se adăugă și niște funcții interesante.

Păreri pro și contra

Afișajul LED de culoare albastră e vizibil în orice condiții de luminozitate, iar interfața e bine organizată și vă puteți informa mai mult despre ea în manualul său. Are un sertar flexibil pentru a avea mai mult spațiu în partea superioară, deci puteți pune și ustensile pe lângă tacâmuri. Chiar și sertarul din mijloc poate fi ridicat cu 5 cm pentru a face loc pentru farfurii mai mari care le puteți pune în sertarul de jos. De aceea, nu prea îmi plac mașinile prea accesibile ori compacte.

E foarte important să comparați diversele caracteristici speciale sau tehnologii ale modelelor disponibile în acel buget, iar Samsung DW60M5050FW/EC pare să ofere exact ce căutați. Nu veți da greș cu o astfel de alegere și nu trebuie pună neapărat sub blat, însă e mai ușor dacă se află lângă chiuvetă unde o puteți racorda.