Samsung DW60M5050FS/EC, model incorporabil clasa A+

Dacă vă doriţi o maşină de spălat vase capabilă în a spăla 13 seturi atunci Samsung DW60M5050FS/EC ar fi o variantă. E disponibilă în două variante de culoare (alb sau argintiu), rămânând la atitudinea dvs. care se potriveşte mai bine în bucătăria dvs.
Aparatul are clasa A+, dar se poate economisi mai mult folosind programul de 60 minute numit „Spălare rapidă” ori prin utilizarea funcţiei „Încărcare la jumătate”.

Acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci şi unul care se comportă formidabil în orice situaţie.
Din imaginea de alături poţi vedea că acest model e unul care arată bine, panoul de comandă fiind unul vizibil, nemascat.


Păreri pro şi contra

Samsung DW60M5050FS/EC e un aparat care se prezintă bine din punct de vedere al specificaţiilor. Dimensiunile aparatului sunt unele ok, adică 84x60x60 ÎxLxA cm, iar greutatea e una de 54 kilograme.
Aparatul are 5 programe de spălare, printre acestea numărându-se cel Intensiv, Rapid, Eco clean şi Delicat. În funcţie de ce spălaţi sau cât doriţi să spălaţi alegeţi programul optim.
Referitor la consumul energetic trebuie spus că per ciclu are 1,04 kWh. Consumul e apă fiind de 12 litri per ciclu de spălare. Pentru economisire suplimentară se poate alege opţiunea „Jumătate de încărcare”, dar numai dacă aveţi mai puţine vase şi astfel consumul va scădea.
Nici nivelul de zgomot nu e prea mare deoarece aparatul are 48 decibeli fiind oarecum echivalentul nivelului de zgomot al unui frigorific.

Un astfel de aparat va fi foarte bun pentru cineva interesat să facă economie de timp în cazul în care periodic are de spălat multe vase. Nu e bun doar acasă, ci şi la un restaurant, clienţii dvs. o să aprecieze vasele foarte curate de zici că sunt noi.
Brandul Samsung ocupă un loc fruntaş în industria electrocasnicelor fiind renumit pentru maşini de spălat şi aparate de aer condiţionat de foarte bună calitate.

Te-ar mai putea interesa