Samsung DW60M5050BB/EO, model complet incorporabil cu panoul ascuns

Dacă sunteţi interesaţi de un model complet incorporabil atunci maşina de spălat vase Samsung DW60M5050BB/EO ar fi recomandarea mea. Nu va consuma prea multă electricitate deoarece are clasa A+ cu un consum energetic de 1,04 kWh per ciclu.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual şi funcţional. Din imaginea de alături puteţi vedea că aparatul e unul alb, acest lucru neavând prea multă importanţă din moment ce se incorporează complet, însă dacă vreţi ceva pe gri atunci acesta ar fi recomandarea mea.


Păreri pro şi contra

Samsung DW60M5050BB/EO e o maşină de spălat vasele pentru cei interesaţi în a avea mai mult timp liber. Pe lângă timpul economisit o să economisiţi şi apă deoarece un astfel de aparat consumă doar 12 litri per ciclu. Iar, dacă veţi folosi opţiunea „Încărcare la jumătate” atunci o să economisiţi şi mai multe resurse.
Poate că vă intereseză dimensiunile aparatului, acestea fiind 82x60x55 ÎxLxA cm, iar greutatea aparatului e de 39kg.
Printre cele 5 programe se numără Rapid, Eco, clean, Delicat şi Intensiv. Spălarea rapidă e una de 60 minute şi e un program ceva mai scurt decât în mod normal.
Vă daţi seama că având o capacitate de 13 seturi acest model e unul care poate fi utilizat în cadrul unei familii numeroase ori la un restaurant. Se va economisii foarte mult timp şi angajaţii nu-şi vor pierde timpul cu spălarea manuală a vaselor (care de multe ori nu e nici calitativă).

Aparatul acesta se adresează persoanelor care vor vase curate (ca noi) cu un consum mic de resurse. Fiabilitatea produsului e una bună deoarece are garanţie standard de 24 luni, iar brandul Samsung e cunoscut ca fiind unul foarte fiabil.
Ce nu am menţionat e faptul că aparatul are opţiunea Igienă care poate fi activată la unele programe. Acesta creşte temperatura apei până la 70 grade.
Consumul electric al aparatului nu e prea mare, iar de aceea se alimentează la monofazic 230V.

Te-ar mai putea interesa