Samsung DW60A6092IB/EO, motive pt care să alegi modelul

Samsung DW60A6092IB/EO e o mașină de spălat vase pentru o familie numeroasă întrucât are o capacitate de 14 seturi. Consumul de resurse nu e unul mare deoarece discutăm despre clasa D a eficienței energetice cu un consum de 85 kWh la 100 cicluri de spălare.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat incorporabil echipat cu multe lucruri utile.

Păreri pro și contra

Modelul DW60A6092IB/EO de la Samsung e unul de dimensiuni normale pentru acele persoane care vor să se orienteze înspre ceva încorporabil. Discutăm despre dimensiuni 82x60x66 îxlxa cm.
Există mai multe motive pentru care acest aparat vi s-ar potrivi, iar acestea sunt următoarele:

  • Consumă puțin curent deoarece are clasa D și funcția de „încărcare la jumătate”. Prin intermediul funcției amintite anterior trebuie scris că aparatul va economisi curent atunci când spălați o cantitate mai mică de jumătate.
  • E realizat din materiale de calitate precum cuva din inox și exterior din același material.
  • Are o capacitate mare de 14 seturi și 3 rafturi. Al treilea raft e unul convertibil pentru ustensile de bucătărie și alte lucruri de dimensiuni reduse.
  • Uscarea e una eficientă prin faptul că are funcție Auto Open. Aceasta presupune o deschidere cu 10 cm a ușii pentru evacuarea aburului.
  • Curățarea e un proces ușor deoarece are opțiune Self Clean care presupune că la o apăsare de buton aparatul curăță interiorul.

Sunt și aspecte contra precum faptul că nu e smart, adică nu se poate interacționa cu ea de pe un telefon mobil.

Verdictul meu referitor la acest model e că merită banii dacă spălați multe vase și vreți un ajutor în bucătărie pentru așa ceva.
Producătorul Samsung e unul serios, fiind cunoscut pentru aparatura de calitate echipată cu tehnologie nouă și utilă.

Te-ar mai putea interesa