Samsung DW60A6082FS/EO, vezi verdictul meu legat de aparat

Samsung DW60A6082FS/EO e un electrocasnic de tipul mașină de spălat vase cu o capacitate peste medie de 13 seturi. Aceasta e pentru o familie mai mare care vrea să economisească resurse atunci când spală vasele.

Modelul acesta are un preț preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se remarcă prin multiple lucruri utile.
Din poza de alături cred că se poate vedea că are un panou de comandă minim și că nu e un model incorporabil.


Păreri pro și contra

Sunt mai multe păreri pro achiziția acestui model Samsung DW60A6082FS/EO, iar cele mai importante sunt în rândurile care urmează.
Are un consum energetic scăzut, fiind vorba despre clasa D cu un consum de 84 kWh la 100 spălări. Nici consumul de apă nu e mare întrucât per ciclu are consum 10,5 litri.
1. După terminarea spălării aparatul va deschide automat ușa așa încât acest lucru să grăbească uscarea vaselor. Caracteristica aceasta poartă numele de Auto Open.
2. Întreținerea aparatului e una ușoară deoarece are Self Clean. Mai exact acest lucru presupune că prin apăsarea unui buton se curăță interiorul aparatului.
3. E un aparat sigur deoarece are caracteristica Aqua Stop care presupune că sunteți protejați de daunele provocate de apă. Aparatul închide automat alimentarea cu apă și curent când detectează urme de apă.
4. Interiorul e unul spațios, fiind vorba despre 3 rafturi (convertible metal 3rd rack). Raftul de sus e pentru tacâmuri și alte ustensile mici.

Modelul acesta se va dovedi perfect pentru acele persoane care vor un aparat modern din toate punctele de vedere și care să fie ușor de folosit.
Din păcate nu are facilități smart, iar acest lucru nu e neaparat un minus întrucât în felul aceasta aparatul costă mai puțin.
Despre producătorul Samsung trebuie scris că produce aparatură de calitate, iar din această cauză e unul apreciat.

Te-ar mai putea interesa