Samsung DV90TA240AE/LE, uscător cu pompă de căldură

Uscătorul de rufe cu pompă de căldură Samsung DV90TA240AE/LE se adresează acelor persoane interesate de ceva cu eficiență energetică foarte bună. Acest lucru se datorează clasei A+++ (noua clasă B) de eficiență energetică care presupune un consum anual de 194 kWh.

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim model care este echipat cu o multitudine de dotări utile.
Va fi util unei familii mai mari (de trei-patru persoane) deoarece vine cu o capacitate de 9 kg.

Pro: Dacă mașinile de spălat au facilitatea de a detecta cantitatea, acest uscător are OptimalDry care presupune că aparatul echipat cu senzor de umiditate și temperatură. În funcție de acestea ajustează timpul pentru cele mai bune rezultate și o să vedeți reduceri la energie.
Întreținerea e un proces ușor, mai ales că are un filtru 2 în 1 poziționat la ușa aparatului.
Dacă vreți să uscați cantități mici de haine atunci o puteți face prin intermediul programului Quick Dry 35 minute.
Un lucru împrumutat de la frigorifice este ușa reversibilă, acest lucru presupunând că aparatul poate aveai ușa montată pe partea stângă sau dreaptă.
Nu trebuie neglijat nici faptul că are o eficiență energetică deosebită așa încât nu consumă cu mult mai mult decât o mașină de spălat rufe.

Contra: Sunt și câteva aspecte negative care trebuie luate în considerare cele mai importante fiind costul de achiziție și că nu e smart. Ultimul lucru presupune că aparatul nu poate fi controlat de pe un telefon inteligent ca și cum ar fi controlat de pe o telecomandă.

De final trebuie să scriu că recomand acest model de la Samsung celora care doresc să usuce haine cu un consum cât mai mic de curent. Iar, dacă vreți o alternativă pe culoare gri atunci recomand DV80T5220AX/S7.

Sunt curios dacă sunteți mulțumiți de acest aparat și de cât timp ați economisit cu el. Lăsați opinia dumneavoastră în comentariile de alături.

Te-ar mai putea interesa