Samsung DV90M6200CW, uscător de rufe de ultimă generație

Uscătorul din imagine se numește Samsung DV90M6200CW și e unul dintre acele variante care impresionează la toate capitolele, în special la partea de eficiență energetică. Discutăm de un aparat cu eficiență A+++, motiv pentru care prețul e unul generos dar justificat. E chiar ușor să folosești un aparat în ziua de astăzi pentru că cea mai importantă informație e deja prezentă pe panoul de control (pictograme, valori, timp rămas). Se poate depana mașina prin intermediul telefonului pentru că are Smart Check.

Acesta e mult mai diferit decât restul modelelor de pe piață, pentru că face parte din seria premium a acestui brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Samsung DV90M6200CW

Sunt trei trepte de uscare care pot fi alese și acestea se aleg în funcție de gradul de umiditate din rufe. Designul alb cu negru e plăcut și evidențiază anumite părți ale aparatului: ecran, buton de selectare program și ușa sa. Chiar dacă noile generații de aparate au uși aparent mai mari, ele sunt la fel, doar marginea exterioară e mai generoasă. Alegere modelului potrivit se face în funcție de cantitatea care vreți să o spălați, însă e bine să fie un uscător cât mai performant. Poate că e puțin peste buget, de aceea puteți să-l luați în rate pentru că e investiție bună.

Păreri pro și contra

Uscare rufelor se face excelent cu ajutorul tehnologiei OptimalDry, iar aceasta e prezentă doar la uscătoarele acestui brand. Am ales un astfel de uscător pentru că e cel mai eficient de pe piață, arată bine, e fiabil, are filtru avansat de tip 2 în 1, are un indicator pentru nivel apă (câtă apă a fost extrasă din haine și când trebuie să goliți).

Samsung DV90M6200CW are dotări avansate și acest brand chiar surprinde cu fiecare generație, iar tamburul e unul de tip Diamond Drum. Performanțele sale sunt mult peste cele ale unui uscător integrat și poate că ați observa că nu poate usca la fel de mult cât spală, de ci e puțin frustrant. Chiar și așa trebuie sortate articolele dacă vă interesează anumite programe.

Te-ar mai putea interesa