Samsung DV80T5220AX/S7, uscător de rufe electric pe inox

Uscătorul de rufe electric Samsung DV80T5220AX/S7 este o soluție pentru cei care stau prost cu spațiul de uscare sau poate nu vor să-și mai piardă timpul cu ele. Are un design premium că doar vorbim de o serie de top, panoul de control fiind mai restrâns. Pot spune că arată precum o mașină de spălat, cu mici deosebiri. E destul de apreciat de utilizatori și din păcate nu sunt atât de multe recenzii pentru că nu oricine și-l permite. Combinația de inox cu negru este foarte inspirată, iar panoul de control electronic iasă mai bine în evidență.

Nu este complet electric, butonul central pentru selectarea programelor a rămas, în dreapta vedem doar selecțiile făcute, astfel că nu aveți cum să greșiți ceva. Evident, eu recomand uscătoare de rufe electrice ca cel de jos și nu cele incorporate pentru că au doar tehnologie de uscare cu condensare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Samsung DV80T5220AX S7

Merită sau nu merită cumpărat?

Are încărcare foarte bună – 8 kg, dar sunt modele care pot usca ceva mai mult, însă pe noi ne interesează și consumul. Clasa de eficiență energetică este A++, astfel consumul anual ajunge la numai 176 kWh, adică la 100 de spălări este undeva la 50 kWh.

Programele sale sunt multe dar și utile, iar la acestea se adaugă și numeroase funcții: blocare interfață (Child Lock), Wifi (control la distanță), ușă reversibilă (se poate schimba balamalele) și final întârziat (în caz că nu sunteți acasă sau aveți alte treburi). Cu AI Control puteți personaliza programele și sunt numeroase alte aparate care oferă posibilitate de control de la distanță, însă aplicația oferite de fiecare brand este diferită.

Concluzie

Vine cu niște caracteristic foarte bune, iar ușa reversibilă este foarte importantă atunci când ne decidem să punem uscătorul lângă mașina de spălat (ușurează mutarea rufelor dintr-un aparat în altul), iar acesta poate fi chiar Samsung WW90T654DLX/S7. Samsung DV80T5220AX/S7 este un aparat destul de avansat și nu am ce să-i reproșez. Pot spune că nu se adresează oricui datorită prețului cam piperat, însă cine își dorește un uscător căruia nu vreți să reproșați nimic, alege pe acesta.

Te-ar mai putea interesa