Samsung DV80M5010QW/LE, uscător cu pompă de căldură

Samsung DV80M5010QW/LE e un uscător de rufe care se evidențiază cu eficiența energetică deosebită care se datorează pompei de căldură. În felul acesta vine cu eficiență A++ care se traduce în facturi minimale la electricitate.

Modelul acesta de la Samsung vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care comportă fără reproșuri în toate situațiile.
Din poza de alături poți vedea că acest model arată excelent. Nu e mare deosebire dintre un astfel de produs electro și o mașină de spălat… chiar nici pe partea de panou de comandă.


Avantaje

Are tehnologia OptimalDry care utilizează senzori de umiditate așa încât să se obțină rezultate bune cu energie puțină. Un fel de Fuzzy Logic la uscare.
Uscarea nu durează mult, ci doar 35 minute pentru 1kg de rufe, iar uscarea e completă.
Capacitatea de uscare e una mare de 8kg, având în vedere faptul că are eficiență energetică A++.
E un aparat de uscat prin condensare, iar pentru a vă ajuta are un indicator nivel apă. Acesta arată când trebuie golit recipientul de apă.
Astfel de aparate au și filtre, modelul de față fiind dotat cu un filtru 2 în 1. Iar, pentru a ști când e nevoie să golești filtrul ești avertizat cu alarmă acustică.
Eficiența energetică nu e bună, ci foarte bună, fiind datorată în mare parte faptului că vine cu pompă de căldură.

Dezavantaje

Singurul dezavantaje e cel de cost, dar consumând puțin curent o să vă recuperați banii prin facturi mici la curent.

Concluzii

Modelul Samsung DV80M5010QW/LE e unul foarte bun, primind stele de la cei ce l-au cumpărat.
Am uitat să menționez că are cuvă cu caracteristica Diamond Drum, lucru caracteristic electrocasnicelor Samsung din categoriile mașini de spălat și uscătoare.
Capacitatea maximă e de 8 kilograme, dar e bine să nu puneți maxim, ci mai puțin cu 1-2kg deoarece producătorii au obișnuința să exagereze cu cât de bun e un aparat sau cât de mult poate usca.

Te-ar mai putea interesa