Samsung DV70M5020QW/LE, uscător de rufe cu Smart Check

Un uscător de rufe eficient și modern e acest Samsung DV70M5020QW/LE care oferă chiar și funcție de diagnosticare prin Smart Check. Poate că arată ca și o mașină de spălat rufe, totuși acesta are o ușă pe care scrie HeatPump Technology, adică se folosește de o pompă de căldură. Chiar și acesta prezintă un tambur special numit Diamond Drum, pentru ca rufele să primească un tratament special. Panoul de control e unul digital și se vede din poza de jos (e același ca și la mașinile de spălat). Butonul de selectare a programului e poziționat central ca la multe alte aparate similare.

Din poza de jos se vede destul de bine că are o ușă cu design Crystal Gloss, care e prezent și la mașinile de spălat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt destul de puține uscătoare cu 16 programe, panou de control digital, clasă energetică A++. Pentru că are atâtea programe, puteți introduce rufele fără a le mai sorta. Oferă și funcție de blocare interfață dacă aveți copii prin casă care pot apăsa ușor pe butoanele aparatului. Pe acel afișaj digital sunt prezenți diverși indicatori care vă pot ajuta pe tot parcursul programului.

Păreri pro și contra

Mai sunt și variante fără Smart Check care pot costa ceva mai puțin dar diferența nu e atât de mare pentru că în rest oferă aceleași dotări. Adâncimea aparatului e destul de mare – 64 cm, motiv pentru care puteți pune mașina de spălat rufe peste acesta. Ideal ar fi să aveți o mașină de spălat cu același design și caracteristică Add Wash (în caz că vreți să adăugați rufe ulterior), că și așa vă trebuie o capacitate de încărcare similară (maxim 9 kg).

Samsung DV70M5020QW/LE poate fi util dacă nu aveți spațiu pentru a pune rufele spălate la uscat, iar în sezonul rece e chiar mai dificil și se uscă destul de greu. Cu un uscător de rufe puteți usca imediat cămașa preferată și să o purtați în aceeași zi. Sunt destul de multe avantaje oferite de aceste aparate și nu m-aș zgârci prea mult ținând cont de ce oferă acesta.

Te-ar mai putea interesa